Aktiv Trening (Norway)

Løpebrille­r fra 80-tallet

-

GOODR VRG

Pris: 399 kr.

Hva: Retrosolbr­iller til løping – og mye mer.

Hvor ville du dratt hvis du hadde hatt en tidsmaskin? Goodr er ikke i tvil. De har reist rett tilbake til 1980-tallet, der de har hentet inspirasjo­n til sin nye VRG-serie, som består av fire modeller, med navn som er referanser til filmer fra det neonfarged­e tiåret. For eksempel de gule Naeon Flux Capacitor («Tilbake til fremtiden») eller de rosa See You at the Party, Richter, som er en kultkommen­tar fra Arnold Schwarzene­gger-filmen «Total Recall».

Men det er ikke bare morsomt design og lek med referanser. Brillene er overrasken­de lette. Stengene har et fast grep rundt hodet, og Goodrs spesielle belegg gjør at de sitter godt på neseryggen, slik at de ikke må skyves på plass hele tiden – verken når du suser rundt stier i skogen eller når svetten begynner å renne på de langturene på asfalten. Glassene er også polarisert og har UV400-beskyttels­e. Alt i alt supre solbriller med morsom personligh­et.

Kul stil. Rimelige. Lav vekt og god passform.

Det fargede belegget på glassene er litt sart, så du bør oppbevare dem i den medfølgend­e posen.

 ??  ?? Det er mange skarpe farger, men VRG-brillene fås også i diskret svart.
Linsene får fargen fra et spesielt belegg. Det må du vaere forsiktig med, så bruk helst den medfølgend­e posen.
Det er mange skarpe farger, men VRG-brillene fås også i diskret svart. Linsene får fargen fra et spesielt belegg. Det må du vaere forsiktig med, så bruk helst den medfølgend­e posen.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway