Aktiv Trening (Norway)

STYRKE I DET FRI.

-

Benker i parken kan brukes til mer enn å lese avisen på. Vi viser deg hvordan du kan bruke dem på en mye mer aktiv måte.

En parkbenk kan brukes til mer enn å slappe av på – for eksempel en styrkeøkt.

Når du tenker på kombinasjo­nen benk og styrketren­ing, er det kanskje treningsbe­nken på treningsse­nteret, der du tar benkpress, som først popper opp i hodet.

Men en benk kan også brukes til mange forskjelli­ge øvelser der du slett ikke trenger vekter for å utfordre deg selv. I så fall kan benken like gjerne vaere en du finner ute under åpen himmel som en som står i styrkeloka­let.

På en varm sommerdag, der du ikke har så lyst til å trene inne på et varmt og innestengt treningsse­nter, kan du derfor ta treningen ut i parken, hagen eller hvor du måtte finne en benk. Du kan også bruke benken hvis du vil legge inn litt styrketren­ing underveis i, eller på slutten av, løpeturen.

Her har vi satt sammen seks gode benkøvelse­r til en effektiv styrkeøkt. Programmet gjennomfør­es som sirkeltren­ing, som er en både morsom og effektiv måte å trene på. Du skal konstant bytte mellom de ulike øvelsene, og pausene er kuttet ned til et minimum.

Så i tillegg til å styrke musklene, får du også opp pulsen og forbedrer dermed også kondisjone­n – spesielt hvis du holder høyt tempo når du tar øvelsene.

 ??  ?? SLIK TAR DU ØVELSENE
Er du i tvil om hvordan du skal ta øvelsene, så husk at du kan finne steg-for-steg-guider og videoinstr­uksjoner på aktivtreni­ng. com.
SLIK TAR DU ØVELSENE Er du i tvil om hvordan du skal ta øvelsene, så husk at du kan finne steg-for-steg-guider og videoinstr­uksjoner på aktivtreni­ng. com.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway