Aktiv Trening (Norway)

3D-PRINTET LØPESKO

-

Med løfter om fullstendi­g personlig tilpassede løsninger, forventes 3D-printtekno­logien å revolusjon­ere sportsindu­strien. Adidas’ store 2021-satsing viser oss litt av fremtiden.

Hva: Adidas 4DFWD

Hva er det: En ny løpesko fra Adidas med tynn og velsittend­e Primeknit-overdel og ikke minst en 3D-printet mellomsåle med en svaert karakteris­tisk gitterstru­ktur. Teknologie­n skal gjøre det mulig å detaljprod­usere egenskapen­e i sålen, og her er den laget med tanke på å skyve løperen framover.

Derfor er vi begeistret: Vi liker ny, revolusjon­erende teknologi, og Adidas har med sin kjente Boost-såle vist at de klarer å skape nettopp det.

Vi har sett 3D-printede såler før, men dette er første gang det satses så stort og første gang fokuset så entydig er på prestasjon­en.

I tillegg inneholder selve 3D-print-teknologie­n noen fantastisk­e perspektiv­er. Nettopp muligheten til å detaljprod­usere oppbygning­en av sålen gjør at hver enkelt løper kan få printet en såle for nettopp hans eller hennes behov. Respekt til Adidas for å vise vei!

Dette koster den: Teknologie­n er ikke billig. 2149 kroner koster skoen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway