Aktiv Trening (Norway)

Laer deg en ny ferdighet

Målet Jeg skal laere å utføre en teknisk krevende øvelse.

-

Fordi: Noen styrkeøvel­ser er greie: Det er bare å sette seg til rette i et apparat, velge passende belastning og gå i gang. Andre øvelser krever en del mer teknikk og innsats å beherske, men belønninge­n er også så mye større når du endelig får til å ta en krevende øvelse helt perfekt.

Slik gjør du: Velg en øvelse du ennå ikke mestrer, og bruk i en periode en del av treningsti­den din på å laere teknikken i øvelsen og ta eventuelle hjelpeøvel­ser for å kunne utføre den. Kanskje har du alltid drømt om å kunne ta pull-ups, men har aldri helt knekket koden, kanskje vil du prøve deg på de krevende vektløftin­gsøvelsene trekk og støt, eller kanskje har du sett misunnelig på andre som kan utføre pistol squat eller håndståend­e armhevinge­r.

 ??  ?? Hvis treningen skal bli en vane, er det viktig at du liker den. Synes du det er kjedelig å løfte vekter alene, så meld deg på en styrketime.
Hvis treningen skal bli en vane, er det viktig at du liker den. Synes du det er kjedelig å løfte vekter alene, så meld deg på en styrketime.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway