Aktiv Trening (Norway)

Få mer variert trening

Målet Jeg skal prøve en ny time hver uke i en måned.

-

Fordi: Mange treningsse­ntre tilbyr timer innen både styrke, puls, yoga og dans, men vi har ofte en tendens til å gro fast i en enkelt favorittim­e. Ved å tvinge deg selv ut av komfortson­en og prøve noe annerledes, kan du både få opp motivasjon­en og utfordre kroppen på nye måter.

Slik gjør du: Et konkret mål kan vaere at du hver uke den neste måneden skal melde deg på en time du ikke har prøvd før. Sett deg ned med kalenderen, og legg inn timene for en måned framover. Her er tre gode forslag til morsom og effektiv gruppetren­ing:

● Cross: Crosstrain­ing er funksjonel­l trening som både forbedrer styrke og kondisjon. Det er intensiv trening i forholdsvi­s korte intervalle­r, og det brukes ulikt utstyr som kettlebell­s og medisinbal­ler.

● Spinning: Sykkeltren­ing i gruppe er et av de beste valgene når det gjelder kondisjon. Du er garantert en energisk instruktør, dunkende musikk og kondisjons­trening av den aller svetteste sorten.

● Boksing: I en boksetime kan du se fram til heseblesen­de trening som både stimulerer styrke, kondisjon og bevegeligh­et. Man slår ikke på hverandre, men på sandsekker og trener ofte både slag og spark.

 ??  ?? Å skape variasjon er et bra mål hvis du velger den samme timen eller de samme apparatene hver gang.
Å skape variasjon er et bra mål hvis du velger den samme timen eller de samme apparatene hver gang.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway