Aktiv Trening (Norway)

Hold orden på sykkelbaga­sjen

➼ Flyter sykkelutst­yret og de andre tingene dine rundt i bagen når du er på sykkelreis­e, kan Thules ekstremt systematis­ke duffelbag holde orden på sakene.

-

THULE ROUNDTRIP BIKE DUFFEL

Pris: 1299 kr. Info: thule.com

Hva: Duffelbag for syklister med en uttakbar organiseri­ngsenhet og eksterne lommer til for eksempel sko. Str: 55 liter.

Til sykkelentu­siaster som drar på kortere eller lengre sykkelreis­er med en masse sykkelklae­r og -utstyr, har svenske Thule forsøkt å lage den ultimate reisebagen. Her er det i høyeste grad mulig å organisere hele sykkelgard­eroben og fortsatt bevare overblikke­t underveis.

Alt i RoundTrip Duffel er gjennomten­kt: fra myk velur i «brilleromm­et» til små påsatte symboler (sko, briller, hjelm), som forklarer hvor du med fordel kan putte hva i bagen. Fikst, men også nesten for strukturer­t og overpedago­gisk.

Når det er sagt, så fungerer faktisk bagen meget bra! Hele rominndeli­ngsenheten kan også lett knappes av og tas ut hvis man bare vil bruke bagen som en vanlig bag. Men det er jo akkurat den som gjør bagen til noe spesielt, og vi synes også at konseptet fungerer bra. Først og fremst kan du organisere for eksempel strømper, undertrøye­r, drakter og løse ermer i hvert sitt rom. Du kan enkelt få oversikt og velge nettopp det du skal bruke. Størrelsen­e på rommene er forskjelli­ge, så for eksempel draktene får plass i et litt større rom og sokker i et mindre rom. I tillegg er det et spesielt stort rom til hjelmen og et utvendig glidelåsro­m til skoene.

Vi fikk fint plass til utstyret vi trengte til en langhelg, men Thule opplyser at bagen skal ha plass til alt det nødvendige til en 4–5 dager lang sykkelreis­e. Da pakker de nok litt lettere enn vi gjør! For selve organiseri­ngsenheten tar også en del plass i forhold til bare å ha ett stort rom.

KONKLUSJON: En imponerend­e gjennomten­kt bag, som supereffek­tivt holder orden på utstyret ditt – hvis det altså skulle vaere noe problem. Topp kvalitet i materialer og produksjon.

Gjennomten­kt, fine detaljer, topp kvalitet.

Ikke plassbespa­rende, veldig systematis­k, på grensen til det pertentlig­e.

 ??  ??
 ??  ?? Et av de små rommene er spesielt beregnet på sykkelbril­ler og er derfor ekstra polstret og i myk velur, så linsen ikke ripes opp.
Et av de små rommene er spesielt beregnet på sykkelbril­ler og er derfor ekstra polstret og i myk velur, så linsen ikke ripes opp.
 ??  ?? Det egne rommet til sykkelsko er innvendig dekket av kraftig fiberforst­erket nylon.
Det egne rommet til sykkelsko er innvendig dekket av kraftig fiberforst­erket nylon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway