Aktiv Trening (Norway)

Lett sommertrøy­e

-

COMPRESSPO­RT TRAIL HALF-ZIP SHORT SLEEVES TOP

Pris: 759 kr. Info: compresspo­rt.com

Hva: Ultratynn løpetrøye med lang glidelås i halsen.

På en varm dag har vi problemer med å forestille oss en bedre trøye enn Compresspo­rts nye Trail Half-Zip. Stoffet er helt fantastisk. Det er ultratynt, ultramykt og med en fireveisst­retch som gjør at trøya sitter tett uten å klemme på noen måte.

Svettetran­sporten er god, og fukten flyttes effektivt bort fra huden og ut i stoffet, der den takket vaere det tynne stoffet fordamper fort. Bortsett fra ermene, som er sydd på med flate sømmer, er trøya produsert med én lang tråd. Stoffet er mer åpent over magen og ryggen for å gi bedre pusteevne på disse utsatte områdene. Det er elegant og effektivt.

En lang glidelås i brystet gir mulighet for å lufte ekstra ut. Den er i god kvalitet, lett og glir fint, så den fungerer faktisk bedre enn man skulle tro i en så lett og minimalist­isk trøye. Det eneste ankepunkte­t er at det tynne stoffet ikke er saerlig solid.

Utrolig myk, lett, tynn og velsittend­e.

Tåler ikke mye, spesielt i forhold til den litt høye prisen. Så vaer forsiktig når du tar den av.

 ??  ?? Passformen er ganske tett på en slank løperkropp. Det hjelper ventilasjo­nen og gjør at trøya ikke føles kvelende på en varm dag.
Stoffet er åpent langs ryggsøylen og over ryggen for bedre ventilasjo­n og pusteevne.
Passformen er ganske tett på en slank løperkropp. Det hjelper ventilasjo­nen og gjør at trøya ikke føles kvelende på en varm dag. Stoffet er åpent langs ryggsøylen og over ryggen for bedre ventilasjo­n og pusteevne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway