Aktiv Trening (Norway)

Fast grep rundt lårene

-

GRIPGRAB ENDURANCE BIB

Pris: 1550 kr. Info: gripgrab.com

Hva: Bibshorts med kraftig pute. Reflekser i beina.

Det er ikke enkelt å lage en velfungere­nde sykkelbib. Derfor er det ganske imponerend­e hvor bra GripGrab har lyktes med det i et av sine første forsøk. Endurance Bib er tiltenkt lange treningstu­rer, og puta er også relativt tykk. Men den sitter veldig godt, og de tykke områdene er begrenset til de stedene der det er behov for ekstra beskyttels­e.

Selve shortsen er laget i det GripGrab kaller Power Lycra. Det oppleves ganske stramt, med godt grep rundt musklene, uten at det er snakk om kompresjon.

Passformen er tett. Beina er lange og avsluttes med en bred silikonkan­t, som sikrer at shortsen ikke glir opp. Snittet rundt magen er relativt høyt, men det er ikke noe vi syntes sjenerte. Selene er korte, og de trekker shortsen godt opp og understøtt­er igjen følelsen av en bib som sitter bra. Fine detaljer som sveisede sømmer og en radiolomme trekker opp i en god bibshorts til prisen.

Svaert velsittend­e. God beinlengde. Tett passform som støtter musklene.

Litt kraftig pute.

 ??  ?? En liten lomme bak er tiltenkt en radio, men kan også romme et par geleer.
Beina er i såkalt Power Lycra, mens magepartie­t er mykere og gjør det enkelt å late vannet.
En liten lomme bak er tiltenkt en radio, men kan også romme et par geleer. Beina er i såkalt Power Lycra, mens magepartie­t er mykere og gjør det enkelt å late vannet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway