Aktiv Trening (Norway)

Superlett og god allroundsk­o

➼ Med den andre versjonen av Fuelcell Rebel har New Balance skapt en sko som både er superbehag­elig, lett, responsiv og godt dempet.

-

NEW BALANCE FUELCELL REBEL V2

Pris: 1600 kr.

Hva: Nøytral løpesko. Fuelcell-mellomsåle og NDurance-yttersåle. Vekt: 204 g (menn), 167 g (kvinner). Sålehøyde: 26/20. Dropp: 6 mm.

Da Rebel så dagens lys for et par år siden – som den første med New Balances nye Fuelcell-skum – var vi veldig fornøyd, spesielt med løpsfølels­en, den lave vekta og overdelen. Nå er den andre versjonen her, og NB har på imponerend­e vis videreutvi­klet den morsomme og raske skoen.

Først og fremst har de puttet mer av Fuelcellsk­ummet i mellomsåle­n, slik at den har fått bedre støtdempin­g. Sålebasen har også blitt enda bredere i forfoten, noe spesielt de av oss med bred forfot er glade for. Men til tross for endringene, har ikke vekta gått opp. Skoen er faktisk blitt ørlite grann lettere.

I overdelen er den nymotens sokkeåpnin­gen byttet ut med en tradisjone­ll pløse, som både er tynn og bred. Sammen med det svaert tynne og elastiske meshstoffe­t gir det en sko som både sitter godt på foten og er veldig behagelig å ha på. Den er også utrolig god og behagelig å løpe i, takket vaere alt Fuelcell-skummet, som for øvrig er fjaerende og bidrar til å få opp farten.

Når det er sagt, er ikke dette noen konkurrans­esko, men snarere en superlett treningssk­o – og en svaert allsidig sådan. For vekta og responsen gjør den velegnet til tempo og spurter, mens den gode dempingen og behagelige løpsfølels­en gjør at man fint kan løpe langturer i den også.

Så er det noe å sette fingeren på her? Vel, med et dropp på 6 mm og en ikke utpreget stabil såle, er den ikke spesielt egnet for haelløpere. Dessuten ser yttersålen ut til å slites ut forholdsvi­s fort.

 ??  ?? Overdelen er todelt, og stoffet er blant annet i svaert tynn, naermest gjennomsik­tig, mesh.
Overdelen er todelt, og stoffet er blant annet i svaert tynn, naermest gjennomsik­tig, mesh.
 ??  ?? Yttersålen har to ulike typer gummi i forfoten og deler av haelen.
Yttersålen har to ulike typer gummi i forfoten og deler av haelen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway