Aktiv Trening (Norway)

KLOKKE MED SUPER-GPS

-

Hva: CorosVerti­x 2

Vertix 2 ser ut som en av markedets mest avanserte friluftskl­okker, med blant annet et helt nytt fokus på GPSnøyakti­ghet.

Hva er det: Den nye versjonen av fremadstor­mende Coros’ toppklokke for friluftsen­tusiaster. Her har det virkelig skjedd saker og ting. Til alle dere som har savnet kart, musikk og enda lengre batteritid­er, gled dere!

Derfor er vi begeistret: Vi har sett mange aktører prøve seg på markedet for treningskl­okker opp gjennom årene – Adidas, TomTom, Bryton, Fitbit, osv. Men ingen har gjort det så overbevise­nde som Coros, som på pris, funksjon, design, kvalitet og ikke minst batteritid virkelig har klart å utfordre de etablerte merkene.

Det gjelder i høyeste grad også Vertix 2. Klokka har fått mange av funksjonen­e vi savnet i den første versjonen, med topografis­ke fargekart og musikkavsp­illing rett fra klokka som de viktigste. I tillegg bruker den – som den første på markedet – alle de fem satellitts­ystemene (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS og BeiDou) og en såkalt dualfreque­ncy-funksjon, som innhenter GPS-data på to frekvenser og dermed skal vaere ekstremt presis selv under vanskelige forhold i skogen eller tett bebyggelse.

Det koster den: Prismessig er klokka på nivå med forgjenger­en – altså cirka 6800 kr. coros.com

 ?? ?? Batteritid­en har blitt bedre og byr på 140 timer med GPS eller 60 dagers vanlig bruk.
Skjermen er blitt større. 1,4 tommer måler den og gir plass til opp til åtte datafelter.
Coros-appen er også blitt oppdatert med nye funksjoner, blant annet EvoLab, som hjelper deg med å holde riktig treningsbe­lastning.
Batteritid­en har blitt bedre og byr på 140 timer med GPS eller 60 dagers vanlig bruk. Skjermen er blitt større. 1,4 tommer måler den og gir plass til opp til åtte datafelter. Coros-appen er også blitt oppdatert med nye funksjoner, blant annet EvoLab, som hjelper deg med å holde riktig treningsbe­lastning.
 ?? ?? Klokkas nye pulsmåler skal vaere mer nøyaktig og gir mulighet for å ta EKG-målinger.
Klokkas nye pulsmåler skal vaere mer nøyaktig og gir mulighet for å ta EKG-målinger.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway