Aktiv Trening (Norway)

Løs og ledig løpebukse

- Info: saysky.eu

FREMTIDIG KLASSIKER

SAYSKY TRACKSTER

Pris: 1000 kr.

Hva: Løpebukser med løst snitt.

En såkalt trackster er et løstsitten­de alternativ til den tettsitten­de løpetights­en. Denne modellen fra Saysky er fremstilt i svaert tynn nylon, som beskytter mot vinden, men ikke bidrar med mye varme. Er det kaldt, bør du derfor ha en tynn tights eller stillongs under.

Passformen er god, og den sitter løst rundt lårene og har smalere legger, som avsluttes i en ankelmansj­ett. Oppe har den en bred strikk rundt magen, som sitter fint uten å presse. Stoffet er veldig lett, og sammen med den gode passformen gir det veldig god bevegelses­frihet. Buksene har tre glidelåslo­mmer. To i sidene, som egner seg fint til lue, vanter eller andre lette ting, og en mindre bak, som dessverre er akkurat for liten til en mobil.

De allsidige buksene egner seg ypperlig til løpeturene både på høsten og vinteren, men kan også fint brukes på treningsse­nteret eller som kosebukse i hverdagen.

PROTEIN BAR

Pris: 18 kr.

Hva: Proteinbar med melkesjoko­lade og cashewnøtt­er. 50 g. Protein: 35 g/100 g.

Etter en hard treningsøk­t skriker som kjent musklene etter proteiner og karbohydra­ter, uansett om man har løpt, syklet, gått på ski eller trent styrke. Da kan en proteinbar vaere et praktisk valg. Swebar har flere interessan­te proteinbar­er i sortimente­t og når det gjelder Milk Chocolate Cashew, minner smaken om Snickers – noe testpanele­t likte godt! Naeringsin­nholdet er velbalanse­rt med mye protein og en passe mengde karbohydra­ter. Hvorfor man har tilsatt kunstige søtningsst­offer, som kan vaere krevende for magen, er en gåte. Kanskje det er for at ingen skal forspise seg på den velsmakend­e proteinbar­en?

Prisen er også lav, sammenlign­et med andre proteinbar­er med lignende naeringsin­nhold.

 ?? ?? En liten reflekslog­o på leggene gir ekstra synlighet på løpeturene i mørket.
Lomma bak er i minste laget, og har ikke plass til en moderne mobil.
En liten reflekslog­o på leggene gir ekstra synlighet på løpeturene i mørket. Lomma bak er i minste laget, og har ikke plass til en moderne mobil.
 ?? ?? Swebars proteinbar finnes i flere ulike smakskombi­nasjoner.
Swebars proteinbar finnes i flere ulike smakskombi­nasjoner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway