Aktiv Trening (Norway)

TIL BÅDE FRILUFT OG TRENING

Polar smelter sine to toppmodell­er sammen til én i nye Grit X Pro, som både er en super trenings- og fruíluftsk­lokke.

-

Hva: Polar Grit X Pro

Hva er det: En fusjon av Polars to toppklokke­r, Grit X og Vantage V2. Det betyr alle tenkelige trenings- og friluftsfu­nksjoner samlet i en robust og slitesterk pakke. Polar har med sine nyeste modeller kjørt på med funksjoner som wattmåling til løpere og en masse ulike tester av kondisjon, ytelse, restitusjo­n og lignende. I tillegg har denne klokka fått noen spesielle nye funksjoner.

Det er for eksempel bedre navigasjon­sfunksjone­r, samt soloppgang­s- og solnedgang­sdata.

Derfor er vi begeistret: Grit X er i våre øyne Polars flotteste klokke, og vi har hele tiden ønsket oss de samme treningsfu­nksjonene der som i Vantage V2. Det ønsket har nå blitt hørt.

Klokka er et overflødig­hetshorn av funksjoner. Spesielt overvåking­en av treningsbe­lastning og restitusjo­nsnivå virker lovende. I tillegg er det kult med en stor treningskl­okke i robust design som bare veier 53 gram.

Dette koster den: 5999 kr for denne modellen i titan. 4999 kr for modellen i stål.

 ?? ?? Klokka har ripefritt safirglass, er vanntett ned til 100 meter og tåler temperatur­er fra -20 til +50 grader. Du trenger ikke vaere forsiktig med Grit X Pro.
Den nye GPS-chipen støtter fire satellitts­ystemer: GPS, Galileo, GLONASS og QZSS. Det burde bety mer nøyaktig distanse- og hastighets­måling.
Klokka har ripefritt safirglass, er vanntett ned til 100 meter og tåler temperatur­er fra -20 til +50 grader. Du trenger ikke vaere forsiktig med Grit X Pro. Den nye GPS-chipen støtter fire satellitts­ystemer: GPS, Galileo, GLONASS og QZSS. Det burde bety mer nøyaktig distanse- og hastighets­måling.
 ?? ?? Klokka fås i enten titan med skinnrem eller stål med gummirem. Sistnevnte er 26 gram tyngre og fås i tre farger: svart, brun/ kobber og hvit/gull.
Klokka fås i enten titan med skinnrem eller stål med gummirem. Sistnevnte er 26 gram tyngre og fås i tre farger: svart, brun/ kobber og hvit/gull.
 ?? ?? Pulssensor­en er den samme som i Grit X. Den måler pulsen og brukes til mange av klokkas tester.
Pulssensor­en er den samme som i Grit X. Den måler pulsen og brukes til mange av klokkas tester.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway