Aktiv Trening (Norway)

Super(helt)-sykkelbril­ler

-

OAKLEY KATO

Pris: 3020 kr.

Hva: Sykkelbril­ler med heldekkend­e linse.

Har du sett noen sykkelritt det siste året, har du nok også sett Oakleys nye Kato-briller. Med sitt buede glass, som går over nesa og ser ut som en superheltm­aske, er de i hvert fall vanskelig å overse. Utseendet vil helt sikkert skremme bort noen. Men vi liker det, og når man først får på sykkeltøy og hjelm, ser de faktisk ikke så voldsomme ut. Vi liker også det funksjonel­le, for det store glasset dekker det meste av synsfeltet, og linsen har små vinger ut på sidene, noe som gjør at du kan se til siden, uten at ramma kommer i veien. I toppen og bunnen kan du riktignok se kanten av glasset, som derfor gjerne kunne vaert litt høyere. Kato er likevel de beste Oakley-brillene vi noen gang har testet. Det skyldes faktisk ramma. Stengene kan justeres i tre posisjoner, som endrer glassets vinkel i forhold til ansiktet. Med brillene følger også tre ulike neseputer, som sammen med stengene sikrer perfekt passform.

 ?? ?? De små vingene i sidene gjør det mulig å se hvis noen er på vei opp på siden av deg i spurten.
De små vingene i sidene gjør det mulig å se hvis noen er på vei opp på siden av deg i spurten.
 ?? ?? Brillene finnes også i versjonen Kato X, der glasset går rundt nesa i stedet for over, hvis du ikke vil ha et så spesielt utseende.
Brillene finnes også i versjonen Kato X, der glasset går rundt nesa i stedet for over, hvis du ikke vil ha et så spesielt utseende.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway