Aktiv Trening (Norway)

Nye Garminmode­ller

-

2021 var et magert år for Garmin, som vanligvis pleier å lansere produkter i skyhøyt tempo. Vi fikk 945 LTE og Enduro, men ingen Fenix 7, som det lenge gikk rykter om, og heller ingen ny sykkelcomp­uter, selv om den siste modellen er fra 2020. Alt det endrer seg nå i 2022, og kilder hos Garmin avslører at det kommer til å bli en massiv produktlan­sering i det nye året.

Her er de tre produktene vi har størst forventnin­ger til:

FORERUNNER 255

Det er etter hvert en del år siden vi fikk en ny løpeklokke fra Garmin. 945 LTE, som kom i fjor, er selvfølgel­ig en ypperlig løpeklokke, men har også en del multisport­sfunksjone­r løpere egentlig ikke har behov for. Vi tror derfor det i år kommer en ny løpeklokke fra amerikaner­ne, og skal de følge logikken de pleier, kommer den til å hete Forerunner 255.

Den store nyskapning­en forventer vi vil bli wattmåling. Watt er et uttrykk for hvor mye energi du bruker i øyeblikket, og det er et supert redskap både i treningen og når kreftene skal disponeres under et løp. Watt finnes i dag i både Coros- og Polar-klokker, og det kan ikke Garmin sitte rolig å se på.

FENIX 7

Garmins toppmodell Fenix er en av de mest populaere klokkene på markedet, og klokka fikser også det aller meste! Den siste modellen, 6 Pro, er fra 2019, og vi forventer derfor å se en 7-er i år. 6-eren er ikke utdatert, og det er vanskelig å se for seg store forbedring­er på funksjonen­e – bortsett fra watt. Vi tror derfor mest på endringer i det ytre, og de sterkeste ryktene går ut på at klokka vil bli mindre og flatere. Fenix er en koloss, og det er naturlig med et slankere og lettere design à la flotte Suunto 9, som kom i fjor. I tillegg tror vi på en AMOLEDskje­rm med høyere oppløsning, klarere farger og mulighet til å få vist små animerte øvelsesvid­eoer på skjermen.

 ?? ?? Fenix 6 er en super klokke, og 7-eren forventes å kunne omtrent like mye, men i et slankere design.
Fenix 6 er en super klokke, og 7-eren forventes å kunne omtrent like mye, men i et slankere design.
 ?? ?? Watt blir trolig den nyskapende funksjonen i Garmins nye løpeklokke.
Watt blir trolig den nyskapende funksjonen i Garmins nye løpeklokke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway