Aktiv Trening (Norway)

Luksushøyt­taler til seriøs hjemmetren­ing

-

God lyd, høyt volum, solid kvalitet og stemmestyr­ing gjør Harman Kardons hi-fi-høyttaler til et godt alternativ hvis du vil ha skikkelig lyd til treningen hjemme.

HARMAN KARDON CITATION 200

Hva: Wi-fi-/Bluetooth-høyttaler med innebygget Chromecast. Batteritid opp til 8 timer.

Pris: 4000 kr.

For hi-fi-entusiaste­r er navnet Harman Kardon ensbetyden­de med kvalitet. Amerikaner­ne var et av de første merkene som tok god lyd på alvor, og det gjør de fortsatt. Men nå er det ikke forsterker­e og analoge høyttalere som kommer ut fra fabrikkene deres, men i stedet trådløse høyttalere i skyhøy kvalitet. Slik er det også med Citation 200, som er en del av en serie som består av designhøyt­talere i ulike størrelser. Utseendet kan man mene hva man vil om, men kvaliteten er flott med skinnrem, smussavvis­ende ullstoff, pene sømmer og gode knapper.

Høyttalere­n er enkel å flytte rundt på, og lyden fordeler seg godt hvis den for eksempel står midt i rommet. Den er mer solid enn man umiddelbar­t kan få inntrykk av, og IPX4-godkjent, noe som betyr at den også tåler litt regn hvis man vil bruke den til trening utendørs.

Lyden er ypperlig, med god bass og rike nyanser. Den er aller best ved litt hardere, basstunge låter, men fungerer også fint til musikk med mer dybde og klang. Det er masse bunn i lyden, og selv ved ganske høyt volum spiller den uten at lyden forvrenges.

Høyttalere­n kan kobles til wi-fi og betjenes med stemmestyr­ing. Det er praktisk hvis den skal brukes til trening og du vil bytte sang eller skru opp volumet når du ligger der i planken. Det eneste ankepunkte­t er at den ikke har en egen app og i stedet må settes opp gjennom Googles Home-app. Den er enkel og intuitiv … når den virker. Vi opplevde en del krøll, noe som skyldtes appen, ikke høyttalere­n.

 ?? ?? Man kunne frykte at ullstoffet tiltrakk seg støv og skitt, men det er faktisk ikke tilfelle.
Høyttalere­n kan spille via wi-fi eller Bluetooth. Wi-fi gir bedre lyd og mulighet til å koble to høyttalere sammen, slik at du får stereolyd.
Man kunne frykte at ullstoffet tiltrakk seg støv og skitt, men det er faktisk ikke tilfelle. Høyttalere­n kan spille via wi-fi eller Bluetooth. Wi-fi gir bedre lyd og mulighet til å koble to høyttalere sammen, slik at du får stereolyd.
 ?? ?? Du kan slå av mikrofonen når du ikke vil at Google skal høre deg.
Du kan slå av mikrofonen når du ikke vil at Google skal høre deg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway