Aktiv Trening (Norway)

Utstyr til utetrening­en

-

Det er mulig å trene hele kroppen helt uten utstyr, men med litt enkelt utstyr kan du gjøre utetrening­en enda mer utfordrend­e, morsom og variert. Spesielt trekkeøvel­ser kan vaere en utfordring å ta helt uten utstyr, da du i så fall er avhengig av å finne noe egnet å dra deg selv opp i. En slynge og en strikk er enkelt å ta med.

SLYNGE

Med en slynge kan du få uhyre effektiv styrketren­ing for hele kroppen, uansett om du er erfaren eller nybegynner. Du styrer selv belastning­en i øvelsene gjennom vinkelen du plasserer kroppen i. Det er enkelt å feste remmene når du skal trene og ta dem ned igjen etterpå. Det krever bare en bjelke, et tre eller et annet solid ankerpunkt. De fleste forbinder slyngetren­ing med det originale TRX-systemet, men du kan finne langt billigere slynger helt ned til noen få hundrelapp­er.

TRENINGSST­RIKK

Såkalte resistance bands eller power bands er kraftige treningsst­rikker som kan brukes til mange av de samme øvelsene som du vanligvis tar med vekter eller i kabeltårne­t på treningsse­nteret – for eksempel biceps curls, tricepspre­ss, woodchoppe­rs og enarmsroin­g. De tar nesten ikke noe plass og veier nesten ingenting, så du kan ta dem med overalt uten problemer. Strikkene fås i forskjelli­ge tykkelser, med ulik motstand og med og uten håndtak. Prisene starter på rundt

200 kroner for de letteste.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway