Aktiv Trening (Norway)

ADIDAS ADISTAR

Pris: 1499 kr. vekt: 330 g (str. 44). Dropp: 6 mm.

-

Adistar-navnet tilhørte tidligere toppmodell­ene blant Adidas’ løpesko. Nå er navnet tilbake, men det er ikke luksus og topp teknologi som kommer ut av esken når man tar opp Adistar anno 2022.

Men det kan jo likevel fungere bra. Adistar er en diger sko med en tykk såle, som spesielt i haelområde­t ser voldsom ut. Overdelen er laget av resirkuler­t plast og polyester og er fremstilt i en klassisk tolagsmesh, som byr på tradisjone­ll komfort med god polstring ved haelkragen og en tykk, myk pløse. Den smyger seg behagelig rundt foten med gode, flate (og litt korte) lisser, som holder foten godt fast når de først er strammet.

Mellomsåle­n består av to typer skum, den mykere Repetitor og i haelen den hardere Repetitor+. Det fungerer, men Adistar er en ganske hard sko – spesielt i forhold til hvor mye skum som er puttet inn i sålen – og den egner seg klart best til tyngre løpere.

Skoen har svaert god gynging, som til tross for den litt klumpete oppbygning­en og den milde overvekta gjør den dynamisk å løpe i.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway