Aktiv Trening (Norway)

HOKA ARAHI 6

Pris: 1750 kr. vekt: 278 g (str. 44). Dropp: 5 mm.

-

Hoka slo gjennom for cirka 15 år siden med en serie sko med usedvanlig tykk såle. Jo større, jo bedre, virket det som filosofien var. Siden har mye endret seg, og i dag tilbyr Hoka både flate konkurrans­esko og sko med støtte. Arahi er et eksempel på det siste.

Den sjette utgaven av skoen har gått bort fra det litt klumpete, tunge uttrykket fra tidligere og er blitt mykere og finere. Mellomsåle­n er satt sammen av to deler: En såkalt J-frame, et J-formet element som går fra forfoten på innsiden bak haelen og et stykke over på yttersiden, og så et mykere skum, som gir fin demping. Denne todelte konstruksj­onen gir bra med støtte og styring til tyngre og mer overproner­ende løpere, men den går også litt utover den lette og myke løpeopplev­elsen man ellers forventer av Hoka. Løpeopplev­elsen er riktignok langt på vei god, og Hokas gyngeoppby­gning bidrar som alltid med god dynamikk.

Overdelen er igjen en teknisk sømfri overdel med god ventilasjo­n. Haelkappen er velpolstre­t, og også i Arahi bøyer den bakover og skåner akillessen­en.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway