Aktiv Trening (Norway)

MIZUNO SKYRISE 3

Pris: 1800 kr. vekt: 315 g (str. 44). Dropp: 10 mm.

-

I gamle dager var Mizuno kjent for sin såkalte Wave-plate – en bølget plastplate som gikk gjennom mellomsåle­n og skapte ganske hard støtdempin­g. Den teknologie­n er nå borte og i Skyrise erstattet av to typer skum med litt forskjelli­g hardhet lagt sammen i et bølgemønst­er. Estetisk har Mizuno bevart sine kjennetegn, men funksjonel­t har de fulgt med i timen. Det er lurt!

Skoen er ganske enkel. Meshoverde­len har ingen sømmer, men er i et litt stivere materiale enn mange av konkurrent­ene. Den sitter riktignok behagelig, med en myk og polstret haelkrage og god plass i forfoten – et godt valg til løpere med bred fot. Et fint snøresyste­m med flate lisser gjør det enkelt å låse skoen tett rundt foten. Mellomsåle­n er i Mizunos nye Enerzy-skum. Den er myk og godt dempet, og beskytter føttene selv på lange løpeturer.

Den svaert solide yttersålen i slitesterk gummi tyder på at dette er snakk om en robust og pålitelig sko til langturer, og det er også her skoen fungerer best. Den er litt for tung for tempoøkter.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway