Aktiv Trening (Norway)

NIKE STRUCTURE 24

Pris: 1349 kr. vekt: 294 g (str. 44). Dropp: 8 mm.

-

Det har skjedd mye med Nikes stabile mengdetren­ingssko opp gjennom årene. Fokuset har skiftet mellom komfort og støtte, og det samme har løpeopplev­elsen, som i våre øyne til tider har vaert litt vel kontant.

I sin 24. versjon er komforten absolutt i høysetet. Det er fortsatt en sko for overproner­ende løpere, men her er det ingen harde kiler eller stive plastbroer. I stedet oppnås støtten ved å bygge opp sålen langs innsiden, slik at fotens fall innover gradvis forhindres. Det fungerer meget bra, og Nikes sko er et glimrende eksempel på hvor enkelt det kan gjøres.

Mellomsåle­n er ganske myk sammenlign­et med tidligere, og skoen oppleves fleksibel. Man skulle tro det gjorde den mindre støttende enn tidligere, men det gjør det ikke. Skoen er testens mest stabile. Det er en sko til rolige turer. Når farten øker, oppleves den litt død. Overdelen er i en myk og komfortabe­l engineered mesh uten sømmer og en kraftig pløse, som får den til å sitte behagelig. Kanskje litt varm når sola skinner.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway