Aktiv Trening (Norway)

Alle skoene vi savner

-

Også denne testen har blitt laget i skyggen av koronaen. Det betyr forsinkels­er, leveringsp­roblemer og utsatte lanseringe­r blant mange produsente­r og dermed at det er en del sko vi ikke har fått mulighet til å teste. Her er merkene og modellene vi savner mest:

NEW BALANCE

Merket som glimrer kraftigst ved sitt fravaer, er New Balance. Amerikaner­ne har en rekke spennende modeller på vei, for eksempel den nye Freshfoam More V4, som skal by på 40 mm myk støtdempin­g. NB har vaert så hardt rammet av leverandør­utfordring­er at skoene ikke har kommet før deadline. Men vi får nok testet dem i løpet av sommeren.

SALOMON

De franske friluftssp­esialisten­e er mest kjent for sine terrengsko, men har de siste årene også satset stort på asfaltsko og har til denne sesongen blant annet lansert den spennende Phantasm. Den rakk dessverre ikke fram i tide til testen.

ASICS

Asics er i testen represente­rt med solide Cumulus. Men vi savner store flaggskips­modeller som Kayano og Nimbus. Begge modellene er veldig populaere og brukes av svaert mange nordmenn. Vi har testet nesten alle utgavene av dem og skal nok også prøve de nye versjonene så fort vi får sjansen.

BROOKS

Brooks er sterkt represente­rt i testen med to ypperlige sko, men den virkelig store nyheten fra amerikaner­ne i år er den nye utgaven av toppmodell­en Glycerin og stabilutga­ven Glycerin GTS. Begge byr på en ny mellomsåle i det nye materialet DNA Loft 3. Skoen vant stortesten i fjor, så forventnin­gene er høye når vi får den til test i løpet av sommeren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway