Aktiv Trening (Norway)

VI VIL REISE FOR Å TRENE

-

Når vi drar på ferie til varmen, er trening stadig oftere i fokus. Interessen for treningsre­iser har økt betrakteli­g de siste årene, og det gjelder – kanskje ikke så overrasken­de – også Aktiv Trenings lesere. I en undersøkel­se vi har foretatt på nettsiden aktivtreni­ng.com svarer hele 83 prosent av leserne at de foreløpig ikke har vaert på treningsre­ise, men at de gjerne vil. Muligheten­e for aktive ferier har etter hvert blitt enorme. Du kan enten bestille en reise til en sportsreso­rt med profesjone­lle instruktør­er og tilgang til et hav av forskjelli­ge aktivitete­r, som tennis, padel, crossfit og yoga, eller du kan dra på en ferie dedikert til din favorittre­ningsform, for eksempel løping, ski eller sykling.

 ?? ?? Man kjeder seg aldri på en treningsfe­rie, og det er lett å komme i prat med andre. Så reiseforme­n er velegnet for deg som reiser alene.
Man kjeder seg aldri på en treningsfe­rie, og det er lett å komme i prat med andre. Så reiseforme­n er velegnet for deg som reiser alene.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway