Aktiv Trening (Norway)

Nybegynner­e

-

Du løper et par ganger i uken fordi du liker det og vil bli sunnere, men også fordi du gjerne vil utvikle deg og kanskje på sikt delta i et løp.

TRE FUNKSJONER SOM KAN HJELPE DEG 1. Puls

Pulsen er et suverent verktøy som styrer intensitet­en og sikrer at du verken presser deg for mye eller for lite. Bruk løpeklokke­ns pulsfunksj­on til å holde tempoet nede på de rolige turene og til å utfordre deg selv litt ekstra på de hardere treningene.

2. Garmin Coach

Med Garmin Coach-funksjonen har du alltid et profesjone­lt utviklet treningspr­ogram tilgjengel­ig – tilpasset nivået ditt og målene dine. Klokken holder styr på hvor mye, hvor hardt og hvor lenge du skal løpe, og sikrer dermed at du får struktur og progresjon i treningen.

3. Søvn

Nattesøvne­n din er sannsynlig­vis den viktigste faktoren når du skal utvikle deg som løper. Sover du for lite og for dårlig, får du ikke godt nok utbytte av treningen. Bruk derfor klokken til å holde et øye med søvnen din, og juster leggetider, temperatur, lysforhold og alt det andre som påvirker om du får sju til åtte gode timer med søvn hver natt.

GARMIN FORERUNNER 45

Liten, lett og brukervenn­lig klokke med mange smarte løpefunksj­oner. Teller skritt, registrere­r søvn og måler puls både under og etter trening. Fås i to størrelser.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway