Aktiv Trening (Norway)

Rull musklene tilbake i slag

Med R8 kan du få hard og dyptgående massasje – uten at det koster deg mange krefter. Men det er noe som kunne vaere bedre.

-

ROLL RECOVERY R8

Hva: Massasjeru­lle for raskere restitusjo­n. Pris: 1599 kr.

Restitusjo­n. Det er kanskje det viktigste punktet hos enhver mosjonist, for det er da kroppen lader opp igjen batteriene og gjenoppbyg­ger musklene, slik at vi kan komme i gang med treningen igjen. Jo raskere det kan skje, jo bedre. Derfor er markedet fullt av dingser som kan hjelpe oss på vei. Et av de nyeste skuddene på stammen er R8, som består av en ramme med to brede ruller, som blir presset inn mot låret eller leggen din av to sterke fjaerer. Deretter må du bare skyve den fram og tilbake, for fjaerene fikser den harde jobben med å trykke på musklene for deg.

På den måten er det enkelt å gi musklene en skikkelig massasjeru­nde som setter fart på blodsirkul­asjonen. Det er spesielt effektivt på lårene, mens det på leggene krever litt mer finesse å rulle utenom diverse beinutspri­ng rundt ankler og knaer, for det er absolutt ikke et behagelig sted å få kraftig massasje.

Det hadde vaere supert hvis man kunne justert trykket fra fjaerene, men da må du investere i luksusutga­ven av restitusjo­nsapparate­t, som heter R8+.

Et annet minus er at den naermest bare kan brukes på lår og legger, siden man må bruke begge hender til å skyve den fram og tilbake – med mindre man får hjelp. Rullene er også veldig brede, så det er vanskelig å massere mindre og smalere områder på musklene. Det er mulig å kjøpe andre typer ruller enn settet som følger med, men til den prisen kunne produsente­n godt ha lagt med et ekstra sett i esken.

 ?? ??
 ?? ?? Det krever litt krefter å åpne R8, slik at den kommer rundt beinet, men deretter får du god massasje.
Det krever litt krefter å åpne R8, slik at den kommer rundt beinet, men deretter får du god massasje.
 ?? ?? Man kan ikke justere trykket fra rullene, så det gjelder å styre unna områder der knokler lurer rett under huden.
Man kan ikke justere trykket fra rullene, så det gjelder å styre unna områder der knokler lurer rett under huden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway