Allers

Horoskopet

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Du kjenner ekstra godt på presset som henger over deg om dagen, så du må finne ut av hvordan du skal håndtere det på best mulig vis. Erkjenn i første omgang at du ikke har mulighet til å vaere flere steder samtidig. Du må aldri møte en presset situasjon med enda mer press, det vil bare tappe deg for energi. Et godt tips er å gå helgen i møte med en helt annen innstillin­g og energi. Nå er det dine interesser du bør bruke tiden din på.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Du er alltid klar for bite fra deg dersom andre står i veien for det du holder på med. Du har til og med erfaring fra en lignende situasjon i forrige uke. Nå er det imidlertid tid for å legge alt dette til side og heller se framover. Det er tankene dine, og det du mest sannsynlig har sagt, som har gjort at du har havnet i en konflikt. Nå kan du tenke og reflektere over det som har skjedd, det vil mest sannsynlig gjøre deg klokere.

VEKTEN 24.9.–23.10.

Forrige ukes spennende prosjekter kan nå fortsette. Til tross for at du har en travel uke i vente, er dette noe du synes er gøy. Det gjelder også arbeidsopp­gavene dine – når jobben føles som en lek, er det ikke like belastende å ha mye å gjøre. En oppgave som krever saerlig mye vitenskap, ekspertise og erfaring, dukker plutselig opp, og du må bruke tid på detaljer du ikke hadde regnet med. Du tar også nye initiative­r i vennekrets­en din.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Det krever noe helt spesielt av deg hvis du skal unngå å få trøbbel på grunn av de misforståe­lsene som henger i luften. Påståelige folk kan finne på å overskride grensene dine, og da er det best for deg å slå tilbake med et gjennomten­kt argument. Du kan også vente med å ta den dialogen til helt på slutten av uken, for da er motstanden vesentlig mindre. En overrasken­de og positiv utvikling kan skje, uten at du gjør noe som helst.

TYREN 21.4.–21.5.

En uenighet eller en diskusjon du nylig har hatt, henger fortsatt over deg. Det har virkelig gitt deg noe å tenke på, men det trenger slett ikke å vaere negativt for deg. Utover dette er du motivert til å ta fatt på nye prosjekter. Ditt arbeidsvil­lige vesen sørger for at du denne uken får bedre avkastning på noe du har jobbet med, som igjen forbedrer økonomien din. Ta med deg den positive energien du har med deg hjem i helgen, og nyt litt avslapping.

LØVEN 23.7.–23.8.

I løpet av ukens første del vil du føle på et saerlig stort press på jobben. Det er snakk om oppgaver du ikke kan delegere til andre, og du har i tillegg en viktig deadline du er nødt til å ta høyde for. Du rekker heldigvis alt du skal ha unnagjort, noe som gir deg både energi og godt humør i slutten av uken. En venn har noe han eller hun vil drøfte med deg, og her blir plutselig deres felles fortid hentet fram i lyset. Samtalen kan overraske deg.

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

Et press som hviler på dine skuldre fra forrige uke har ikke sluppet taket enda. Det kan vaere snakk om store ord, så det er viktig at du ikke baerer nag hvis du er redd for å gå for fort fram. Det hjelper med litt tid hvor du får summet deg, slik at du kan legge det som har skjedd, bak deg. Et nytt og veldig spennende kapittel venter rundt neste sving, kanskje allerede i neste uke, og det kan du glede deg over i lang tid framover.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Tiden kan knipe med tanke på å rekke alt du setter deg som mål. Du er nødt til å ta imot den hjelpen du blir tilbudt, for selv om du ikke har bedt om en hjelpende hånd, kan det vaere folk rundt deg som ser behovet ditt. Og de tilbyr seg å stille opp – med glede. Du rekker det du skal i løpet av uken, og etter noen lange dager kan du endelig ta deg en velfortjen­t helt. Forsøk å koble deg helt av når du er i dine hjemlige omgivelser.

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

Det beste du kan gjøre med tiden din nå, er å reflektere og tenke tilbake på det som har vaert. Det krever at du lar vaere å spre oppmerksom­heten din over flere ting på én gang, som du vanligvis pleier å gjøre. I løpet av denne prosessen kommer du til å snuble over noen av dine gamle tanker og holdninger – som trenger en form for oppdaterin­g. Du tenker på hendelser som rører deg dypt. Et godt råd er å tenke ferdig før du gjør noe som helst annet.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

Arbeidsfor­holdene dine kan bli høyaktuell­e denne uken, og flere større endringer er på ferde. Gamle rutiner kan bli gjeninnfør­t, i hvert fall for en kort periode. Oppgavene som skal gjøres, kan taere på, og det er derfor det kan vaere lurt å ty til gamle, velprøvde metoder. Allerede om en ukes tid vil deler av situasjone­n begynne å gå tilbake til det normale igjen, mens andre forhold vil endres permanent, det skjønner du fort.

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Behovet for å se og vaere sammen med andre kan oppfylles denne uken. Men hvis dette foregår utenfor hjemmet, kan det koste mer enn det vil vaere fornuftig. Du bør derfor ha et godt øye med ditt eget forbruk. Men på hjemmefron­ten kan du utfolde deg uten altfor store begrensnin­ger. Vis gjestfrihe­t og inviter dem du har lyst til å ha på besøk – det behøver ikke å gi deg altfor store utgifter. Planene dine for sommerferi­en får vind i seilene denne uken.

FISKENE 19.2.–20.3.

Hvis boligsitua­sjonen din ikke er helt optimal, er det noe spesielt som opptar tankene dine denne uken. I første omgang er det viktig å reflektere og planlegge, før du går videre med mer konkrete steg. Muligheten­e bør undersøkes, og det kan også vaere behov for å lufte noen av planene dine med andre. Det er mot slutten av uken du føler deg best, det kan vaere på grunn av den gode støtten du får hjemmefra.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway