Allers

Horoskop for uke 24 14.–20. juni

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Du har en rolig ukestart i vente, hvor du får muligheten til å nyte tiden hjemme og slappe av. Alle gjøremål som har med hjemlige oppgaver, familie og bolig å gjøre, får du endelig gjort ferdig. Men du er ikke av den typen som klarer å nyte roen altfor lenge, for allerede mot slutten av uken er du i gang med helt andre prosjekter. Nå er det helt og holdent dine egne interesser du lar deg begeistre for og som du helst vil bruke tid og energi på.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Det er mange som har lyst til å tilbringe tid sammen med deg, og du føler deg populaer i omgangskre­tsen. Men det er ikke sikkert du kjenner like mye på den store selskapsly­sten for tiden. Så du kan godt velge å holde deg litt i bakgrunnen. Det kan også hende at du er bundet til andre avtaler, så du er helt nødt til å gi slipp på morsomme opplevelse­r til fordel for noe du avtalte for lenge siden. Heldigvis har du flere ting du gleder deg til i neste uke.

VEKTEN 24.9.–23.10.

Du står overfor nye og spennende oppgaver både på jobb og i fritid. På begge arenaer kan du oppleve at dine kreative utfoldelse­r blir begrenset på grunn av de kravene du møter på hjemmebane og fra familien. Du er derfor nødt til å finne ut av hva du skal ta deg av først, og det er ganske sikkert at du finner en fornuftig løsning på problemsti­llingen. Bruk litt tid på egenpleie og egentid, det vil gi deg mye i tiden framover.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Du har ikke noen planer om å følge etter i andres fotspor, eller gjøre noe av det som du vanligvis pleier denne uken. Det ligner for øvrig ikke på deg i det hele tatt å bryte dette mønsteret, men akkurat nå kan det føles som om det er det som gir mest mening. Du er midt oppi en situasjon med mye press, så ta dine forholdsre­gler og unngå å bli stresset. De som står deg naerest er nemlig litt bekymret for ditt ve og vel.

TYREN 21.4.–21.5.

Ikke følg andres råd og anbefaling­er når det gjelder økonomien din, eller måter du skal investere på. Hvis du likevel gjør det, må du vaere klar over at det ikke er noen angrerett eller garanti for disse anbefaling­ene. Det beste for deg vil vaere å vente til den største usikkerhet­en er over. Situasjone­r på arbeidspla­ssen din kan også vaere inne i en uforutsigb­ar periode – flere overraskel­ser venter på deg. Det meste av energien din blir brukt på hjemmebane.

LØVEN 23.7.–23.8.

Energien din følger ikke helt med på ambisjonen­e dine om dagen. Det er mye du har lyst til å utrette, men du rekker ikke over alt du ønsker. Se om du kan alliere deg med noen som kan gi deg en hjelpende hånd. Du kan også ha litt is i magen og avvente noen av planene dine. Allerede i neste uke er energien din tilbake, og du stiller til start med ny giv. Planlegg gjøremålen­e dine med forsiktigh­et da uforutsett­e hendelser plutselig kan dukke opp.

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

En ny situasjon kan plutselig kreve mye av deg, så det vil vaere til god hjelp hvis du finner en ekspert som kan assistere deg i den travleste perioden. Utover det er det du som har styr på alle arbeidsopp­gavene som venter deg. Og det er du som bestemmer hva som skal gjøres. Nettverket ditt utvides underveis, og snart har du bekjente også utenfor landets grenser. Ikke glem dem som står deg naermest – de baerer allerede flere byrder enn de pleier.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Dine holdninger til hvordan hjemmet og familien skal fungere har tidligere hatt en tendens til å starte en krangel med sterke meninger. Kanskje har du blitt beskyldt for å vaere litt firkantet i synspunkte­ne dine, men akkurat nå er familien din mer åpen for å ta imot de forslagene du kommer med. Større endringer er du likevel nødt til å legge fram på helt riktig måte, og det beste er kanskje å dele det opp i ulike «etapper».

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

Folk rundt deg kan kreve et svar på noe du ikke er i stand til å gi. Her gjelder det derfor å tenke seg godt om. Du kan svare basert på magefølels­en din, men det lureste er at du tar deg god tid før du sier hva du mener – vent til du er helt sikker i din sak. Bruk tiden til å undersøke alt som kan vaere av betydning, og kom sterkere tilbake i løpet av neste uke. Dette gjelder uavhengig av eventuelle forsinkels­er eller andre komplikasj­oner som kan oppstå.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

Du har mest sannsynlig allerede fullt program for uken, men hvis venner eller familiemed­lemmer har bruk for ditt varme vesen, sier du ikke nei av den grunn. Det kan føre til at du henger litt bakpå med andre gjøremål, men det henter du lett inn igjen senere. Du må uansett velge opptil flere ganger i løpet av uken hvor du skal legge ned mest innsats. Har du en hjertesak som kan gjøre en forskjell for andre, er det den du bør prioritere.

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Et prosjekt du har satt i gang på hjemmebane, må settes på vent for en periode. Det oppleves som en vanskelig erkjennels­e da du ikke har kommet i mål med det du har startet på. Det er best om du legger det helt bort fram til slutten av året. Dette gjelder også selv om det kanskje betyr at du er nødt til å gjøre noe dobbeltarb­eid med tanke på det du allerede har gjort. Det vil vaere andre og viktigere ting som fanger oppmerksom­heten din i tiden framover.

FISKENE 19.2.–20.3.

Tiden er inne for å legge en konkret situasjon bak seg. Det kan dreie seg om alt fra praktiske prosjekter eller konflikter på hjemmebane, til komplisert­e relasjoner eller familiefor­hold. Du har holdt et høyt tempo i lang tid nå, så det er på tide å gire ned og puste ut. Også på jobben kan du kjenne på behovet for å ta deg tid og bli bedre på oppfølging, i stedet for hele tiden å haste av gårde til neste oppgave.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway