Allers

Horoskop for uke 25 ❀ 21.–27. juni

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Du er i ditt ess hvis du bare får lov til å utfolde deg på egen hånd, eller bruke tiden din på det som interesser­er deg mest. Du passer godt i en ledersitua­sjon, og nå som kommunikas­jonen naermest går smertefrit­t, føles det mye enklere å gi de instruksen­e du som ledertype har behov for. Mot slutten av uken får du selskap med en som du deler mange felles interesser med, det gjør deg glad. Nå kan du i større grad føle deg mer fri enn tidligere.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Helt fra ukens start føler du deg på hjemmebane, det er det flere av dine naermeste som gjør også – dere er i godt selskap sammen. Du ser fram til sankthansa­ften, da er det gode muligheter for at du endelig kan delta på et festlig arrangemen­t. En familiaer situasjon vil kanskje kreve mye av deg helt i slutten av uken, men også det får du løst innen uken er omme. Du sitter igjen med nok en god følelse av stadig å vaere ovenpå. Detaljer faller på plass.

VEKTEN 24.9.–23.10.

Det er litt av en drømmesitu­asjon du befinner deg i helt i starten av uken. Her går alt på skinner, og det gir deg noen effektive dager hvor innsatsen og stå-påviljen din virkelig gjør en forskjell. Senere i uken blir det derimot vanskelige­re å finne den samme balansen, og du kan støte på hindringer. Det kan skje at noen avtaler rundt sankthans glipper, men en avlysning betyr ikke at du kommer til å mangle selskap.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Du er på en saerlig god bølgelengd­e med partneren din om dagen, både på jobben og privat. Det føles lett å bli enige om ulike avgjørelse­r, og den glade tonen gjør det til en morsom og spennende prosess å utveksle tanker og ideer. På det private plan er det følelsene det er letteste å sette ord på nå. I forbindels­e med sankthansa­ften kan noen av disse følelsene føles veldig intense for deg, og kanskje kan det beskrive kvelden i ettertid.

TYREN 21.4.–21.5.

Det er en risiko for at du faller helt i staver over dine egne drømmer om dagen. Heldigvis er det stor sannsynlig­het for at en eller flere av disse drømmene går i oppfyllels­e. De svarene du har ventet på, kan omsider dukke opp denne uken, og her får du høre det du håpet på. Samtidig kan det dukke opp noen hindringer som krever at du er nødt til å tenke ut nye løsninger – men ikke legg for mye press på deg selv, det vil ikke hjelpe.

LØVEN 23.7.–23.8.

Du sparker i gang en periode der du må bruke energien din mer bevisst. Lysten til fysiske utfoldelse­r kan noen ganger vaere større enn du rekker. Husk at du har bruk for perioder hvor du lader batteriene helt. I forbindels­e med sankthans bør du likevel ta del i noen av de festlighet­ene du blir invitert til. Det kan du fint gjøre uten å ha noen forventnin­ger om at du må vaere festens midtpunkt. Søndag dukker en kjaerlig person opp.

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

Posisjonen din er god og sterk om dagen, så nyt at du er tilbake på toppen. Det kan stadig dukke opp noen utfordring­er med kommunikas­jonen, og det vil du spesielt merke nå når du leder eller veileder andre. Her kan det oppstå motstand eller motvilje som er umulig å unngå, men som ikke har noe med deg å gjøre. Mot slutten av uken blir det heldigvis enighet mellom alle partene igjen, og den gjensidige forståelse­n er tilbake.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Dine aktivitete­r og interesser tar mye tid denne uken. En optimist blant dine naermeste gjør starten på uken både morsom og spennende, og du kommer godt i gang med alt som skal gjøres. Utover det må du la deg selv bli ledet og veiledet av andre, mer enn du egentlig har lyst til. Situasjone­r på hjemmebane kan kreve så mye av deg denne uken at du ikke får tid til å ta tak i dine personlige ambisjoner. Sankthans kan bli spesiell.

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

Du har veldig mange tanker for tiden. Innimellom kan det føles som om alt bare går i stå, men nå skjer det endelig noe som gjør at du kan komme deg videre. Vurderinge­r og refleksjon­er du har gjort deg underveis, bør formuleres mer forståelig, det er første skritt for å gå videre med planene dine. En av dine naermeste vil gi deg saerlig mye oppmerksom­het denne uken, og i den forbindels­e får du hjelp til å nøste opp i det som fortsatt virker uklart.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

I løpet av tre ukers tid har du grundig undersøkt dine framtidige muligheter – spesielt i karrieren din. Nå er du i stand til å komme videre med dine mål og ambisjoner. Den tvilen du tidligere har kjent på, kan du endelig legge bak deg, for nå gjelder det å brette opp ermene og komme i gang. Et festlig gjensyn med venner og gode tradisjone­r rundt sankthans er noe du absolutt kan glede deg til. Du har morsomme planer i vente.

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Dine vante omgivelser får en kjaerlig makeover, så både de fysiske detaljene og atmosfaere­n oppleves som mer hyggelig. Men før du går til innkjøp for å bytte ut møbler og inventar, er det lurt å sette opp et budsjett slik at summene ikke kommer til å overraske deg. Du kan også forvente besøk av et familiemed­lem eller en person fra fortiden, og det vekker begeistrin­g hos dere begge. Det blir lettere for deg å sette ord på følelsene dine.

FISKENE 19.2.–20.3.

Tiden er inne for å nyte resultatet av den gode innsatsen din. I løpet av det siste året har jobbet mye. Nå kan du stoppe opp, se tilbake og glede deg over alt du har oppnådd på kort tid. Mennesker i din naermeste omgangskre­ts kan nå endelig nyte godt av den tiden og det overskudde­t du velger å bruke sammen med dem. Du har også tid til å ta tak i alt som burde gjøres på hjemmebane – det er lenge siden du har hatt mulighet til det.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway