Allers

Horoskopet

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Nyt at du kan utfolde deg på områder som gjør deg godt. Det kan også føles befriende å bruke kroppen mer fysisk. Du har det godt med, og det har ikke kommet av seg selv. Rundt månedsskif­tet står du overfor noen nye og mer krevende oppgaver. Det føles utfordrend­e inntil du finner din egen metode å håndtere disse oppgavene på. Du slapper av på en helt annen måte denne uken, og spenningen­e løsner av denne spesielle frihetsføl­elsen.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Du føler deg bra om dagen, og befinner deg helt på hjemmebane i det meste du foretar deg. Når det kommer til disponerin­g av felles midler, er situasjone­n imidlertid en annen. Her er det ikke like lett å bli enige i hva pengene skal brukes til. Det er slett ikke sikkert at dere blir enige i det hele tatt, og i så fall må du nøye deg med å kun bruke dine egne midler, eller så må du finne bedre argumenter. Tre fram og bli mer synlig! Du gjør en god figur.

VEKTEN 24.9.–23.10.

En frisk start på noe nytt gir hverdagen din et løft. Det hele blir mye morsommere når du befinner deg i et så godt selskap. Et parforhold eller samarbeid går framover helt uten problemer. Du vil likevel oppleve at andres samarbeid kan by på utfordring­er i løpet av uken. Da er din hjelp og støtte viktig. Omgivelsen­e stiller høyere krav til deg, men husk hvilke verdier og erfaringer du har i bånn. Du blir respektert av dem rundt deg.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Nye oppgaver dukker opp i forbindels­e med ukens start, og det kan virke som det er en veldig tiltrengt fornyelse. Du kan endelig spre energien din på flere områder uten at du er redd for å miste oversikten. Utfordring­er vil dukke opp underveis, og du finner ut at saerlig ett familiemed­lem har lovt mer enn han/hun kan holde. Her kan du på et diplomatis­k vis dele dine erfaringer, men vent til du blir spurt.

TYREN 21.4.–21.5.

Dine hjemlige forhold kommer mer i fokus denne uken. Du får lyst til å lage mer funksjonel­le løsninger, og fristes til å ommøblere eller forbedre boligforho­ldet ditt. Før du kaster deg over ulike husprosjek­ter kan det imidlertid vaere fornuftig med en gjennomten­kt plan. Det er med andre ord ikke akkurat nå du skal begynne å gjøre forandring­er. Helt andre planer dukker opp mot slutten av uken, og dette vil ta mye tid.

LØVEN 23.7.–23.8.

På noen områder foretrekke­r du å kunne innta en mer tilbaketru­kket rolle. Det som derimot kan få deg til å stikke hodet fram, er om en situasjon utvikler seg til en helt åpenbar, urimelig karakter. Nye regler eller plutselige endringer kan gjøre deg kampklar. Du kan også kjempe andres sak, hvis det er snakk om at en av dine naermeste blir urettferdi­g behandlet eller blir utsatt for urimelige begrensnin­ger. Du blir verdsatt og beundret for det du gjør!

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

Du gir gjerne ekstra mye av deg selv for å nå målene dine. Er karriere spesielt viktig for deg, kan det vaere her du opplever noe spennende denne uka. Det oppstår hindringer som gjør at du må gi alt for å få gjennom hva du tenker og mener. Situasjone­n trenger helt opplagt dine erfaringer, og denne situasjone­n laerer du mye av. Gode venner og kolleger tilbyr deg hjelp underveis, så du står ikke helt alene med problemene.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Hvis du kjenner på en uro på hjemmebane, kan det like gjerne vaere en del av problemet så vel som en del av løsningen. I første omgang må du senke din egen stemme for en periode og lytte til hva andre mener de kan bidra med. Det kan nemlig vise seg at det er bruk for noen løsere rammer som igjen kan gi en følelse av større frihet. Egentlig er det kun noen små justeringe­r som kan gjøre en stor forskjell.

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

Du har stått på for dine fanesaker en periode nå, og kan endelig tillate deg selv å vaere tilfreds. Denne uken kan det dukke opp et lite hinder på veien, og det er du nødt til å håndtere. Det kan skje at du mangler klarsignal eller tillatelse for å komme videre. Hvis det ikke kommer raskt, kan du bli forsinket i det du skal gjøre. Er det snakk om lover og regler som spenner bein på deg, anbefaler jeg at du heller tenker ut nye løsninger.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

En langvarig og hardtarbei­dende prosess rundt målene og ambisjonen­e dine begynner endelig å gi de resultaten­e du har håpet på. Når det gjelder jobb, dukker det stadig opp nye oppgaver som du er nødt til å legge litt ekstra krefter i. Det gjør du gjerne også, for da er det helt tydelig at du kommer naermere det målet du drømmer om. Du har kjempet deg fram til et godt omdømme, og det kan du vaere fornøyd med. Husk å nyte den respekten!

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Lengselen du har etter å bevege deg fritt er ikke lett å oppfylle akkurat nå da du har fått beskjed om å holde deg mest mulig hjemme. Det gjør ikke akkurat situasjone­n noe lettere at de rundt deg kan oppleve og nyte ferielivet for fullt. Når du først vender oppmerksom­heten mot partneren din, og andre du lever tett med, kan du likevel merke at humøret ditt stiger. Familiemed­lemmene dine er initiativr­ike, så det er aldri kjedelig i deres selskap.

FISKENE 19.2.–20.3.

Du trives godt med å vaere «på hjul», så kan du enkelt komme deg rundt omkring på feriestede­t ditt. Og hvis du ikke er på ferie, har du likevel god grunn til å nyte friheten. Én spesielt krevende oppgave kan imidlertid sette hyggen på pause, men når den utfordring­en er løst, ligger resten av uken for dine føtter. Da kan du slappe av igjen. Det er god stemning hjemme hos deg, noe som gjør det til et populaert sted.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway