Allers

Nå er pigmentfle­kkene knapt synlige

-

I mange ár har jeg hatt morke flekker i ansiktet. Jeg bnikte derfor mye foundation hver dag for at det ikke skulle synes. Det var forst da jeg horte om Skin Care Pigment Clear at jeg fikk hjelp til en normal hudpigment­eing.

Hanne har i mange år hatt noen stygge mørke flekker i ansiktet. Jeg syntes flekkene i ansiktet mitt var utrolig skjemmende, og jeg var oppriktig lei dem. Det gjør noe med selvbildet. I jobben er jeg daglig i kontakt med mange mennesker, og ansiktet mitt er det første kundene våre møter i restaurant­en. Derfor brukte jeg lang tid hver morgen på å sminke meg. Jeg tør nesten ikke tenke på hvor mange timer jeg har brukt foran speilet for å skjule flekkene med foundation. Jeg har vaert ganske fortvilet.

PRØVDE NOE NYTT

– Jeg har en venninne som jobber i en helsekostb­utikk. For en tid tilbake, fortalte hun meg at de hadde fått inn et helt nytt kosttilsku­dd for normal hudpigment­ering. Produktet jobber innenfra, og hun anbefalte meg å prøve det. Hun har gitt meg gode råd tidligere, så derfor vil jeg gi det en sjanse.

ENDELIG FORNØYD MED SPEILBILDE­T

– Jeg er så glad for at jeg hørte på henne. Jeg kan ikke huske sist jeg var så glad når jeg så meg selv i speilet. Før overskygge­t flekkene alt. Det er første gang på flere år at jeg ikke trenger å gå med foundation. Huden min ser frisk ut, og jeg har fått tilbake selvtillit­en, forteller Hanne glad.

HVOR KAN DU KJØPE SKIN CARE™ PIGMENT CLEAR?

Skin Care™ Pigment Clear fås kjøpt direkte på www.newnordic.no og der du kjøper helsekost.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway