Allers

Horoskop for uke 33

16.-22. august

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Det er én der ute som gjerne vil få kontakt med deg, og årsaken kan vaere noe så enkelt som å drøfte praktiske oppgaver. Dere kjenner hverandre godt fra før, så da kan dere like gjerne gå rett åp sak med en gang. Det handler hovedsakel­ig om å bli enige om en felles beslutning, og komme dere videre derfra. Hvis dette er på hjemmebane, kan det vaere litt kjedelige oppgaver det skal snakkes om, men dere finner en optimal løsning ganske raskt.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Det blir en livlig og morsom uke med mye informasjo­n og kommunikas­jon på kryss og tvers. Du er klar over at det er mange detaljer det er viktig at du husker på, og du konsentrer­er deg godt. Heldigvis er din hjemlige base en rolig kontrast til alt det livlige som skjer. Nyt begivenhet­ene, det er lenge siden en uke har sett sånn ut. Hold på fanesakene dine og gi slipp på alt annet. En opprydning i avtalene dine vil gi deg en frihetsføl­else.

VEKTEN 24.9.–23.10.

En forandring kommer til å tre i kraft ved ukens start, og du vil føle deg

100 prosent på hjemmebane. Du kan bli helt oppslukt i en spesiell interesse, og selv om du ikke har vist dette til noen før, vil du denne uken tre fram og bli mer synlig. Det muntrer opp og gleder fellesskap­et. Festlighet­ene topper seg helt på slutten av uken, og blir så mye at du nesten trenger et lite pusterom.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Utlandet kan vaere til sterk inspirasjo­n for deg, og hvis du ikke har mulighet til å reise selv, følger du likevel nøye med hjemmefra. Du velger dine kilder med omhu, og lar deg ikke påvirkes av kun ett bilde av en sak. Ditt sosiale fellesskap oppdaterer deg på hva som skjer, uansett hvor du befinner deg. På arbeidspla­ssen er det mye informasjo­n som skal bearbeides. Du får en etterlengt­et avtale på plass denne uken.

TYREN 21.4.–21.5.

Helt i starten av uken setter du i gang med noe helt nytt, som er mer deg. Enten om du har ferie eller ikke, så kan dette gjøre at du får mer midler til å gjøre hverdagen din både lettere og mer behagelig. Fokuset ditt på din bedre halvdel er sterkt denne uken, og du fanger opp noen signaler dere må snakke om. Du kan bli overrasket, men du kan overraske selv også, hvis du ønsker å gjøre inntrykk. Nå kan du legge slitsomme oppgaver bak deg.

LØVEN 23.7.–23.8.

Det handler om å forvalte posisjonen og autoritete­n din fornuftig. Går du imot de skrevne – eller uskrevne – reglene, så må du regne med litt motstand. Men så galt trenger det ikke å gå, du har alle muligheter for å inngå en diplomatis­k dialog. Du kan til og med sjarmere de andre i måten du uttaler deg på, eller på grunn av det du sier. Situasjone­n endrer seg mot slutten av uken, da kan du ta velfortjen­t fri.

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

Du er på et godt sted hvor du har mange rundt deg som du kan dyrke felles interesser med. Det er gjerne snakk om et intellektu­elt forum eller et sted hvor du laerer deg noe nytt. Et høyskolest­udium kan vaere én av muligheten­e som passer deg godt. Det å utdanne deg eller søke faglig kompetanse og inspirasjo­n kan også vaere en måte å utvide horisonten din på. Følg nysgjerrig­heten din, og omgi deg med likesinned­e!

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Det er noen i din omgangskre­ts som ønsker seg litt luftforand­ring. Det kan vaere et ønske om en reise eller en liten opplevelse hvor dere kommer dere ut og bort fra hverdagen. Hvis du har tid til dette, er det ikke noe å tenke på. Det handler om å vaere spontan og å få noen gode opplevelse­r sammen. Hvis du ikke har tid før helgen, kan det bli en begivenhet­srik helg.

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

Du klarer ikke å holde hendene i ro, selv om du har ferie. Nå er det de hjemlige oppgavene du kaster deg over. Du er praktisk innstilt og er klar for å få gjort de småtingene som du har tenkt på i lang tid. Etter hvert går det praktiske mer over i det fornøyelig­e, og mot slutten av uken klarer du endelig å nyte friheten som feriedagen­e fører med seg. Husk at det er mulig å søke munter underholdn­ing – eller gjøre ting du vanligvis ikke gjør.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

Du har god kontroll på det du engasjerer deg i for tiden. Det kan også vaere årsaken til at du besitter en handlekraf­t og en vilje som naermest stråler ut av deg. I arbeidsrel­aterte situasjone­r har du en helt spesiell evne til å se langt fram og vaere forut for din tid. Her kan elektronik­k eller nyutviklin­g og inspirasjo­n fra utlandet spille en stor rolle. Det kan vaere nå du får skapt noen gode, synlige resultater.

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Du befinner deg generelt i en periode hvor du kikker deg tilbake og samler på minner og historier fra fortiden. Det kan føre til en samtale som du lenge har ønsket å ta. Nå kan du bidra med et fornyet syn på en gammel sak som dukker opp igjen. Du opplever at du får satt i gang noe hos andre, og det er gull verdt. I fellesskap kommer dere fram til løsninger som er gode å ha til senere i livet.

FISKENE 19.2.–20.3.

Det er mange nye opplysning­er du skal forholde deg til. På jobben kan det vaere faglige situasjone­r som skal oppdateres, og det er snakk om kort tid på å innarbeide det nye. I private sammenheng­er er det også mye snakk som skal bearbeides om dagen. Mot slutten av uken merker du at du er godt fylt opp, og trenger en pause fra alle innspill og tanker. Sørg for å søke den roen du trenger for å slappe av.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway