Allers

Horoskopet

6.–12. september

- Ved astrolog Brian Teglgaard

VAEREN 21.3.–20.4.

Du har saerdeles mye krefter og energi for tiden, det merker du allerede ved ukens start. Det er likevel ikke alt som skjer som avhenger av din styrke. Sansen din for detaljer gjør deg svaert omstendig, og det er ikke mye som går under radaren din. Et nytt og friskt pust dukker opp og setter i gang et samarbeid. Her motiverer du andre med din unike evne til å gripe alle muligheter med begge hender. Du kaster deg over det som skal gjøres.

KREPSEN 22.6.–22.7.

Mengden av informasjo­n er stor, og det handler om å bruke systemene dine godt for å holde styr på disse. Du kan også få mange gode ideer som det er best å få notert ned så fort som mulig – de kan bli nyttige til senere bruk. Et konstrukti­vt samarbeid bør få din største oppmerksom­het denne uken, også fordi du får bruk for en du kan utveksle erfaringer med. Det du hadde håpet på å avslutte denne uken, må fortsette i neste uke.

VEKTEN 24.9.–23.10.

Det gjelder å holde tungen rett i munnen helt fra ukestart, da du kan oppleve både begrensnin­ger og muligheter. Finn først og fremst ut av hvor begrensnin­gene vil få betydning. Her er det spesielt på hjemmefron­ten du bør holde fokuset. Når disse utfordring­ene er landet, kan du med stor fornøyelse og energi utfolde deg med det du brenner for. Du er i kontakt med en stor del av nettverket ditt. Flere og flere lytter til deg og tankene.

STEINBUKKE­N 22.12.–20.1.

Har du akkurat fått en god avtale i havn, er dette noe som er verdt å fokusere videre på. Nesten uansett hva den handler om, kan det vaere gode penger å tjene nå – mye penger! Men det er i like stor grad muligheten­e som motiverer deg, så vel som pengene. Når helgen ligger for dine føtter, kan du vende blikket mot andre ting igjen. Her er det spesielt snakk om en eventuell partner eller andre naere relasjoner. Nyt fridagene med dem du er glad i.

TYREN 21.4.–21.5.

Møter du motgang, skal du ikke la det slå deg ut. Det er opp til flere måter du kan gripe situasjone­n på, avhengig av hva motstanden består av. I en arbeidssit­uasjon kan det hjelpe å hente støtte hos en kollega som har både erfaring og et annet syn på saken enn det du har. Privat har du kanskje en partner som bakker deg, og enhver hindring løses i tospann. Du beveger deg raskt videre, og mot slutten av uken bruker du tiden på dine naermeste.

LØVEN 23.7.–23.8.

Med en jevn og god innsats oppnår du endelig synlige resultater. Er du på utkikk etter en kontant gevinst eller en belønning, kan det også la seg gjøre denne uken. Men du må vaere bevisst på at selv om ikke alt skinner, så kan det vaere gull verdt likevel. Det er nå som du med små midler, kan utrette store mirakler. Forsøk å gjenopplev­e noe som hører fortiden til – du kan bli overrasket over hvor stor verdi det gir deg. Tillat deg selv mer frihet.

SKORPIONEN 24.10.–22.11.

Et foreningsa­rbeid eller en sak du kjemper for sammen med andre, gir deg mye mening for tiden. Du kan vaere den som trekker det store lasset, men det gjør deg ingenting, fordi du kan se at det du utfører virkelig betyr noe. Midlene du har til rådighet kan vaere små, men også det kan du vaere med å endre på. Resultaten­e vil under alle omstendigh­eter gjøre deg populaer. Vil du glede andre, er helgen et godt tidspunkt.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

Noen helt spesielle og heldige omstendigh­eter gjør det lettere for deg å trenge gjennom. Det er en sjanse du bør gripe, og du har spesielt gode kort på hånden hvis du vil komme med et budskap. Har du planer om å utgi noe, markedsfør­e deg eller et produkt, skal du slå til nå. Det kan dukke opp opplysning­er du har lett etter, og de kan også brukes i dine personlige framstøt. Familiemed­lemmer kan overraske deg.

TVILLINGEN­E 22.5.–21.6.

En harmonisk tid hersker hos deg, så nyt ukens gode balanse. Det er ikke alle rundt deg som er like heldige som deg. Det kan få deg til å dele litt av overskudde­t du har med andre som er i underskudd. Del dine gode råd og erfaringer der det trengs. Det kan også vise seg at det er noen konkrete oppgaver på hjemmefron­ten hvor du må vaere innstilt på å brette opp ermene og ta i et tak. Du kan bli positivt overrasket over noe.

JOMFRUEN 24.8.–23.9.

Du er skikkelig streng med deg selv, ditt image og eget velvaere. Når det gjelder hvordan du ser ut, bruker du mye tid og krefter på trening eller andre faktorer som holder deg i form. Din fordomsfri­e holdning gjør dessuten at du tiltrekker deg andre, som mer enn gjerne deler sine ideer og holdninger med deg. Det kan hende de gjør det fordi de ønsker din oppbakking, og ikke minst din aerlige mening uten fordommer.

SKYTTEN 23.11.–21.12.

Du har det ekstra gøy med en av dine gode venner i starten av uken, og det er godt mulig at dere får en dyp og fin samtale.

Det eneste du bør vaere litt obs på, er at det ikke er så lurt at det er store pengebeløp involvert. Småbeløp gjør ingenting, men du setter vennskapet på prøve dersom større summer kommer mellom dere.

Sørg for å avslutte eventuelle oppgjør med en gang. Du føler deg glad, og dagene går med til spennende prosjekter.

FISKENE 19.2.–20.3.

Du er attraktiv om dagen, og det er flere som gjerne vil komme i kontakt med deg. På den måten kan du nyte at du selv slipper å vaere så kontaktsøk­ende. En spesiell relasjon får deg til å gå veldig stille i dørene. Det kan vaere fordi det er mange og sterke følelser mellom dere, som du ikke vet om du ønsker å avsløre før du er helt sikker. La praten flyte naturlig, og lev livet slik det faller seg. Noe kan skje som kommer til å overraske deg.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway