Altaposten

Kivijervi renoverer østfløya

Prisen for siste rest av renovering på ungdomssko­len blir 10-15 millioner lavere enn budsjetter­t.

- Av Vidar Kristensen

Det viser tildelinge­n av de ulike anbudene for renovering­en av Alta ungdomssko­les østfløy, der spesialrom­mene ligger. Budsjettet er på 62 millioner, men Ulf Kivijervi AS fikk i dag tilsagnet på jobben med en kontrollre­gnet tilbudspri­s på bare 22,4 millioner. I tillegg kommer de tekniske anbudene for el (ca 4,7 millioner, AB Elektro AS), vvs (5,5 millioner, VVS Nord AS) og ventilasjo­n (2,1 millioner, Bjørn Mella AS). Totalt er bygningsen­treprisene på bare 35 millioner kroner – langt under det kommunen hadde forventet.

– Vi tror at vi totalt sett havner på rundt 50 millioner, og det er selvfølgel­ig svaert hyggelig at vi slipper å bruke opp alle pengene som er avsatt, sier rådmann Bjørn Atle Hansen til Altaposten.

Hele fløya skal nå strippes, ombygges og kles med moderne materialer. Alle vinduer skiftes, og det reises et nytt trappetårn med heis på langveggen mot øst.

Prosjektet kan sannsynlig­vis starte opp i oktober. Kivijervi har lagt til grunn at de må bruke 390 dager på prosjektet. Det betyr ferdigstil­lelse før andre halvdel av skoleåret 2018/2019.

 ??  ?? NEDSLITT: Østfløya på AUSK skal bli som ny.
NEDSLITT: Østfløya på AUSK skal bli som ny.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway