Altaposten

Bretter opp ermene

Det neste halve året skal denne gjengen samle inn 300.000 kroner til sykehus i Nepal.

- Av Rolf Edmund Lund rolf@altaposten.no

For å nå det hårete målet skal elever, laerere og ansatte i Normisjon virkelig stå på for Okhaldhung­a sykehus.

– Vi bretter opp ermene for å jobbe for pengene, sier Karoline Omberg Often, som ber oppdragsgi­vere ta kontakt på 90 47 36 77.

Aksjonsdag

Mer enn 100 elever er åpen for alt fra ryddeoppdr­ag til vaskejobbe­r, dekkskifte, eller andre ting som måtte påkalle hjelpsomme og kvikke ungdommer.

– Onsdag 25. oktober er vår aksjonsdag, så det er bare å ta kontakt, så lover vi å gjøre en skikkelig jobb, sier Karoline i spissen for de alltid høflige og sympatiske folkehøgsk­oleelevene. Tidligere kjent som Øytun-elever.

I farta med kostymer

De håper på at bedrifter, lag og foreninger og privatpers­oner har dem i tankene når småjobber skal gjøres denne dagen. Den påfølgende lørdagen følger de opp med tradisjons­rik moro i Alta sentrum. – Der lager vi en sirkelbane, så kan sponsorene betale per runde vi gjennomfør­er, eller de kan sponse per løp. Vi tar på oss kostymer og satser på et humørfylt opplegg, sier gjengen, som både har humøret og arbeidsmor­alen i orden. – Bli med, er oppfordrin­gene til bedriftene. Mange av dem er allerede kontaktet, men de setter pris på at flere blir med.

 ??  ?? KLAR TIL ACTION: Elevene på Alta folkehøgsk­ole skal neste onsdag jobbe for et sykehus i Nepal, før de lager show i Alta sentrum neste lørdag. (Foto: Privat)
KLAR TIL ACTION: Elevene på Alta folkehøgsk­ole skal neste onsdag jobbe for et sykehus i Nepal, før de lager show i Alta sentrum neste lørdag. (Foto: Privat)
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway