Altaposten

Lover italiensk mersmak

Hammerfest­duoen bak HBK AS åpner restaurant i Nordlysbye­n.

- Av Astrid Krogh astrid@altaposten.no

Ceylani Berk har planer om å åpne opp restaurant­en like over jul, avtalen om lokalet er i boks. De overtar lokalene etter Trattoria AS som har drevet restaurant­en Milano i en årrekke i lokalene ved Altabrua.

Pizza og pasta til folket

For litt over et år siden åpnet Ceylani Berk HBK Pizza og Pasta i Hammerfest, ifølge ifinnmark.no. Menyen i Alta blir pizza og pasta, akkurat som i Hammerfest. Men:

– Planen er å ha en litt annerledes og rikere meny i Alta, forteller Berk.

Håper på god mottakelse

Berk eier 50 prosent av aksjene, Tarik Erpolati den andre halvdelen, ifølge purehelp. 2017-tallene viser at driften i Hammerfest har vaert positiv. de hadde et driftsresu­ltat på 87.000 kroner og et årsresulta­t på 63.000 kroner. Driftsinnt­ektene bikket en halv million. – Vårt første driftsår i Hammerfest har vaert veldig bra. Nå håper vi at det skal gå fint i Alta også. Vi er veldig fornøyd med lokalet og synes det ligger fint til. Partnerne skal fortsette restaurant­en i Hammerfest, og åpner derfor en ny avdeling i Alta. – Alta har italiensk pizza, men ikke den typen vi serverer. Sist innlevert regnskap i 2017 viser at Trattoria AS, som driver Milano, hadde en omsetning på 1.344.000, et driftsresu­ltat på minus 10.000 kroner og en negativ egenkapita­l på 12.000 kroner.

Daglig leder har ikke besvart Altaposten­s henvendels­e.

 ??  ??
 ??  ?? HER KOMMER NYTT TILBUD: I dette bygget skal HBK AS åpne restaurant etter jul. Nøyaktig tidspunkt er foreløpig usikkert. De siste årene har restaurant­en Milano drevet restaurant her. (Foto: Google maps)
HER KOMMER NYTT TILBUD: I dette bygget skal HBK AS åpne restaurant etter jul. Nøyaktig tidspunkt er foreløpig usikkert. De siste årene har restaurant­en Milano drevet restaurant her. (Foto: Google maps)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway