Altaposten

Blir ikke i Loppa

Enklere liv på Amfi i Alta lever i beste velgående.

- Av Bjarne@altaposten.no Bjarne Krogstad

Står fast på oppsigelse.

Tidligere i august kom nyheten om at selskapet bak Enklere Liv var konkurs som følge av et underskudd på 200 millioner. Men kort tid etter kom gladnyhete­n. Jotunfjell Partners kjøpte opp kjeden, og vil drive den videre. En gladnyhet ikke alle har fått med seg. – Spørsmålen­e kommer nesten daglig. «Er ikke ere konkurs?», «Hvor lenge holder dere åpent?» Kunder blir stadig overasket at vi har åpent. De har lest i avisen at vi skulle legge ned, men ikke at det gikk bra med oss her på Amfi, sier butikksjef Tone Andersen Dreyer.

Hun sier at det er saerlig nå i juletiden med mange salg og det blir vanlig å putte på byttelappe­r på gavene, at spørsmålen­e kommer. – Saerlig de nyansatte begynner å lure når de får sånne spørsmål. Selv om jeg vet at det går bra med oss, får man en klump i magen.

Det som kommer til å skjer, forklarer Dreyer, er at Enklere Liv vil gå tilbake til røttene sine og selge hjelpemidl­er for en enklere hverdag.

– Butikken har varer andre ikke har og tilbakemel­dingene er gode. Nå kjører vi 70 prosent for å kvitte oss med mange av de gamle varene. Jeg har ikke fått den fulle oversikten over hva som kommer, men det blir ikke så mye «dilldall», men et større utvalg av hjelpemidl­er. Det har blitt forsøkt både helsekost og skjønnhets­produkter, men det er ikke vår greie.

 ??  ??
 ??  ?? FORTSETTER: Butikksjef Tone Andersen Dreyer sier at hun ikke har fått noen beskjed om at de kommer til å legge ned med det første.
FORTSETTER: Butikksjef Tone Andersen Dreyer sier at hun ikke har fått noen beskjed om at de kommer til å legge ned med det første.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway