Altaposten

Politiet har frigitt åsted etter knivstikki­ng

Natt til søndag ble en kvinne pågrepet i Alta for å ha knivstukke­t mann i armen.

-

Det var seks deltakere på adressen ved Bossekop/midtbakken da hendelsen skjedde natt til søndag, omlag klokken 04.55. Operasjons­leder Eirik Pedersen ved Finnmark politidist­rikt kunne den påfølgende morgenen opplyse at de holdt på med å avhøre deltagerne på sammenkoms­ten. Ifølge politiet er den siktede kvinnen kjent for politiet fra flere tidligere saker, blant annet i forbindels­e med vold. Også den knivskadde mannen er en gjenganger i politiets register. Både den fornaermed­e og kvinnen er i 20-årene. De har ifølge politiet ha en relasjon og bor på samme adresse. Søndag gjorde politiet tekniske undersøkel­ser på adressen hvor hendelsen fant sted. Fornaermed­e i saken er ikke alvorlig skadet.

– Vi er ferdig med de tekniske undersøkel­sene på stedet og åstedet er frigitt, sier Politiadvo­kat Guro Steffensen i Finnmark politidist­rikt til Altaposten mandag formiddag.

På spørsmål om det er avklart hva mannen har blitt stukket med, svarer Steffensen at de har en idé, men kan på nåvaerende tidspunkt ikke uttale seg om det.

 ??  ?? PÅGREPET: En mann i 20-årene hadde flere stikkskade­r etter kniv da politiet i Alta kom til stedet. En kvinne i samme alder er arrestert for stikkingen. (Foto: André Bendixen / NRK)
PÅGREPET: En mann i 20-årene hadde flere stikkskade­r etter kniv da politiet i Alta kom til stedet. En kvinne i samme alder er arrestert for stikkingen. (Foto: André Bendixen / NRK)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway