Altaposten

– Veldig artig å jobbe med en slik gjeng

- Av Karl Eirik Steffensen kalle@altaposten.no

Terje Falsen er imponert over treningsvi­ljen til Bul-jentene.

Arbeidsomm­e ildsjeler ryddet kunstgress­banen på Breverud fri for snø for et par uker siden, men vinteren har ikke helt sluppet taket. Senest torsdag i forrige uke snødde det ganske kraftig, noe som gjorde det vanskelig å trene på Coop-banen. Men det unge damelaget til BUL lot seg ikke stoppe.

– Det var fint å få anledning til å trene ute, og da regjeringa slapp litt opp på de strenge koronatilt­akene i forrige uke fikk vi endelig muligheten til å vaere samlet på treningsfe­ltet igjen. Før det måtte vi trene i mindre grupper. På torsdag gjorde imidlertid vinteren et aldri så lite comeback. Men jentene lot ikke det legge en demper på humøret, og det var ikke en eneste spiller som klaget verken på vaer eller baneforhol­d. Det er veldig artig å jobbe med en slik gjeng, sier hovedtrene­r Terje Falsen.

Han håper at vinteren nå slipper taket slik at spillerne får en optimal treningshv­erdag fremover.

– Helt optimalt blir det selvfølgel­ig ikke før spillerne får lov til å vaere i kontakt med hverandre.

Først da kan vi begynne å spille fotball igjen. Men sammenlign­et med de veldig strenge restriksjo­nene den første tiden, der jentene først måtte holde seg hjemme og deretter kun trene sammen i små grupper, er denne treningshv­erdagen et langt steg i riktig retning. Det er lett å se at jentene har savnet dette skikkelig. Energinivå­et på treningene har nemlig vaert vanvittig høyt, ler Falsen.

Han har hatt Kolbotn-spillerne Tonje Pedersen og Eline Hegg på trening den siste tiden.

– Det er fantastisk å ha slike spillere på treningsfe­ltet. De setter standarden fra første spark på ballen, kommentere­r Falsen.

 ??  ?? Snøvaer og sur vind gjorde treningen til en tøff affaere. (Foto: BUL Fotball)
Snøvaer og sur vind gjorde treningen til en tøff affaere. (Foto: BUL Fotball)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway