Altaposten

Stand-up for maks 200 tilskuere

- Av Freddy Ludvik Larsen freddy@altaposten.no

Agust kan endelig inviterer publikum til stand up igjen 12. august åpner Stand Up Finnmark igjen for publikum i salen, når de inviterer Pål Riise med showet «Sånn ae ser det!»

– Vi gleder oss veldig til igjen å kunne invitere publikum til showene våres, da vi vet at det er mange der ute som er svaert glad i stand up-sjangeren, melder komikveld-sjef Agust Jonsson.

Maks 200

– Men dessverre er det slik at den krevende situasjone­n vi befinner oss i om dagen, gjør at langt naer like mange som tidligere vil få mulighet til å se den kommende forestilli­ngen, opplyser han videre.

– På grunn av smittevern­reglene medfører dessverre dette at kun 200 billetter blir lagt ut, sier Jonsson før han kommer med anbefaling­er til de som ønsker å se forestilli­ngen.

– Da bør du kjøpe billetter tidlig for å vaere på den sikre siden, sier han.

Har måttet avlyse

Stand Up Finnmark har sett seg nødt til å avlyse en rekke forestilli­nger på grunn av begrensnin­gene koronaviru­set har ført med seg, men har vaert kreative underveis med blant annet streaming av show og fremvisnin­g av tidligere forestilli­nger, for å kunne underholde et latterhung­rig publikum. – Du trenger ikke engang vaere enig med han. Vi kan garantere at det blir utrolig morsomt uansett når Riise kommer med sine betraktnin­ger og selverklae­rte fasitsvar. De kan gi de mest underholde­nde utslag når han slippes løs på sitt publikum, avslutter Jonsson.

 ??  ?? Agust Jonsson i Stand Up Finnmark kan endelig invitere et latterhung­rig publikum til live-show igjen.
Agust Jonsson i Stand Up Finnmark kan endelig invitere et latterhung­rig publikum til live-show igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway