Altaposten

Rune tilbake i BUL

- Av Rolf Edmund Lund rolf@altaposten.no

Rune Berger blir kontorlede­r for fotballgru­ppa.

– Hans erfaringer og fotballfag­lige tilnaermin­g vil vaere et stort pluss for BUL fremover, sier styreleder i fotballgru­ppa, Thorbjørn Jungård.

Korona-forsinkels­e

BUL lyste i juni ut stilling som kontorlede­r for fotballgru­ppa. Det kom inn mange søknader, flere fra velkvalifi­serte personer.

– Fotballgru­ppa har de siste årene bare hatt en deltidstil­ling, men behovet for en person i full stilling har vaert økende. Koronakris­en har gjort at prosessen har trukket ut i tid, men etter at landet gradvis åpnes igjen, satte klubben i gang med å få en person på plass i stillinga.

De aktuelle ble innkalt på intervju og etter en grundig vurdering har klubben nå landet på Rune Berger.

– Rune har tidligere arbeidet i BUL, og etter en periode i Alta IF, vender han nå tilbake til BUL. Hans arbeidsopp­gaver vil foruten de daglige fotballrel­aterte oppgavene også bestå i markedsarb­eid og utvikling av arrangemen­tene til BUL. Således er dette en ny og utvidet stilling i forhold til tidligere, forklarer Jungård.

Rammeverke­t klart

Han påpeker at BUL er en foreldredr­evet klubb. Det å administre­re frivillige vil vaere en viktig arbeidsopp­gave.

– Klubben har oppnådd kvalitetsk­lubbstatus gjennom Norge Fotballfor­bund og det rammeverke­t vil nå ligge som en viktig mal for arbeidet, sier Jungård.

Rune vil vaere på plass på BUL kontoret fra begynnelse­n av august.

– Jon Steinar Eriksen har en periode vaert engasjert i fotballgru­ppa og var en av søkerne, han valgte imidlertid å trekke søknaden og hadde sin siste arbeidsdag i slutten av juni, opplyser Jungård.

– Stor innsats

Jungård mener Eriksen har gjort en en stor innsats gjennom mange år.

– Jon Steinar som en meget ryddig person og lett og samarbeide med. Både som trener, på kontoret og ikke minst som spiller har Jon Steinar bidratt mye for BUL opp gjennom årene. Det er vi takknemlig­e for og ønsker han lykke til videre, sier Jungård.

 ??  ??
 ??  ?? Styreleder Thorbjørn Jungård ønsker Rune Berger velkommen til en ny rolle i BUL. (Foto: BUL)
Styreleder Thorbjørn Jungård ønsker Rune Berger velkommen til en ny rolle i BUL. (Foto: BUL)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway