Altaposten

Jubilerer som artist

- Av Reiulf Grønnevik reiulf@altaposten.no

– Det begynner å bli noen år siden jeg ble artist, så konserten vil baere preg av det.

Fredag er Petter Carlsen med band klar for en aldri så liten jubileumst­urne.

Med band på scenen

Fredag er han på plass på City scene.

– Jeg ga i november ut en plate og den har jeg ikke fått spilt så mye live grunnet pandemien, så den gleder jeg meg til å framføre live, sier Carlsen, som påpeker at dette ikke blir noen solokonser­t.

– Dette er meg med band, så det betyr stor lyd med masse dynamikk med mer. Vi følger alle reglene angående pandemien, og jeg tror, uten at jeg er sikker, at det er lov med 100 tilstede.

Jubileum

Det er i år 15 år siden Carlsen startet på sin karriere som artist, og det skal også vies på turneèn.

– Det begynner å bli noen år siden jeg ble artist, så konserten vil også baere preg av dette. Det betyr blant annet at vi skal plukke fra hele katalogen, fra start til slutt. Det jeg kan love er at dette blir en spenstig konsert med veldig gode musikere. Jeg gleder meg til å dele scenen med musikere, for det gir en ekstra dimensjon. Alle musikerne kommer til Alta denne uken, og denne gang har jeg med meg en annen altavaerin­g, som er Endre Hoff på bass. Det blir kult å spille med ab altavaerin­g på bass med dette ensemblet, sier Carlsen som var en av flere som 17.mai lagde liv i Alta.

– Det var fantastisk å spille på 17.mai. Da med duoen Pil & Bue. Jeg er alltid spillesuge­n, så det kommer til å bli minst like moro på denne turneen som også går innom Hammerfest i morgen og Tromsø i helgen.

 ??  ?? Petter med band er klar for miniturne med nytt album. (Foto: Dánil Røkke)
Petter med band er klar for miniturne med nytt album. (Foto: Dánil Røkke)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway