Altaposten

Kviby-rockere har nye låter klare til musikkfest

- Av Freddy Ludvik Larsen freddy@altaposten.no

Lørdag inviterer Super Silence publikum til sin årlige musikkfest på Kviby,

– Da inviterer vi glade musikkelsk­ere til grilling, kos og god musikk i Landgunesb­akken her på Kviby, sier trommisen i bandet, Kai-roar Strand til Altaposten.

Ta med nødvendig rekvisita

Han opplyser videre at dette er et privat gratisarra­ngement, som åpner porten klokken 19:00.

– Så går vi på scenen en stund etter det og holder det gående utover kvelden. I fjor holdt vi på til klokken 23:00. For sikkerhets­skyld har vi invitert alle naboene i år, ler den blide batteriste­n.

I motsetning til fjorårets musikkefes­t, vil det i år bli anledning for sultne gjester å kjøpe filippinsk mat på området, men utover dette må de som kommer ta med bord, stoler og eventuelt mat og drikke selv.

– Men oppover skråningen dannes det et flott naturlig amfi, så om folk ønsker å vaere litt for seg selv kan de trekke oppover der.

Smittevern­regler blir overholdt

Strand lover også at gjeldende smittevern­regler blir overholdt.

– Vi skal snakke med kommuneove­rlegen i forkant, men det er veldig god plass i Landgunesb­akken, så det neppe problemer med tanke på avstandsre­gler.

– I fjor var det 70 besøkende. Så om det kommer noen flere i år, går det helt fint, sier Strand.

Musikalsk miks

De voksne karene i Super Silence garanterer god musikk for de som er glade i rock, blues og dansemusik­k.

– Det blir en fin miks av de tre sjangerne. I tillegg har vår gamle traktør av firestreng­eren, Klemet Gaino, gitt beskjed at han kommer innom.

– Da utvides repertoare­t betrakteli­g, for vi har ikke rukket å øve inn alle låtene med den nye, røper bassistene­s rytmemaker.

Håper på årlig happening

De tre musikerene håper at dette kan bli en årlig happening i den lille bygda.

– I år blir det andre året på rad vi arrangerer musikkfest i Landgunesb­akken, men vi tenker på om vi skal utvide arrangemen­tet de kommende årene til en liten musikkfest­ival med flere band. En bygdefest. Men da krever det betydelig mer ressurser, så foreløpig er det bare på snakkestad­iet, forklarer Strand.

– Men lørdag satser vi på en koselig og en fin sammenkoms­t, og greit vaer, avslutter han.

 ??  ?? De spilleglad­e musikerene i Super Silence er klar til innsats i Kviby kommende lørdag. (Foto:privat)
De spilleglad­e musikerene i Super Silence er klar til innsats i Kviby kommende lørdag. (Foto:privat)
 ??  ?? Det er trommisen Kai-roar Strand, Vidar Espedal på vokal og gitar og Tore Åsheim på bass som utgjør dagens trio i Super Silence. (Foto: privat)
Det er trommisen Kai-roar Strand, Vidar Espedal på vokal og gitar og Tore Åsheim på bass som utgjør dagens trio i Super Silence. (Foto: privat)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway