Altaposten

– Ingen enkle kamper

-

Alta If-trener Vidar Johnsen tar ikke lett på kveldens motstander. Alta IFS fotballher­rer hadde noen fridager etter bortekampe­n mot Eidsvold. De møtte uthvilte til trening i forrige uke, og fikk bruk for energiover­skuddet da Kvik Halden ble slått 4-3 i Smartdok Arena sist søndag. Kampene kommer som kjent tett i år, og allerede i kveld skal Vidar Johnsens mannskap i aksjon igjen. De har satt kursen for

Tromsø, der svakt plasserte Fløya er motstander. Men selv om laget fra Ishavsbyen har fått en svak start på sesongen forventer Alta-treneren en svaert vanskelig bortekamp.

– Det er ingen enkle kamper i denne avdelingen. Fløya har et bedre lag nå enn de hadde i fjor. De tapte bare 0-1 borte mot Hødd sist helg, så vi er fullt klare over at vi må prestere på vårt beste for å få med oss tre poeng hjem. Fløya har fått inn flere voksne spillere med mer rutine, så dette kommer til å bli en tøff oppgave, sier Johnsen.

Altas rallycross­kjører Bjørn Terje Heggeli sto over forrige Nm-runde, men var tilbake på startstrek­en da tredje runde ble kjørt på Momarken bilbane i Indre Østfold sist helg. Som så ofte før gikk det ikke helt på skinner for den glade amatøren fra Nordlysbye­n, men han kvalifiser­te seg for A-finale etter god kjøring i B-finalen. – Jeg hadde bestemt meg for å ta i det lille jeg klarte og det fikk briste eller baere. Det holdt i tre runder. En skrue i forstillin­gen knakk da jeg traff en banemarkør i inngangen til alternativ­sporet. Da var det bare å parkere vogna for denne gang. Ikke den avslutning­a vi ville ha på helga, men vi var i hvert fall tilbake i en A-finale og vi viste gjennom helga at vi fortsatt kan vaere med å kjempe i toppen når ting fungerer, skriver Bjørn Terje Heggeli i sin oppsummeri­ng på teamets facebooksi­de.

 ??  ?? Christian Reginiusse­n scoret sitt første seriemål for sesongen da Kvik Halden ble slått. Kan han følge opp mot Fløya? (Foto: Steffensen)
Christian Reginiusse­n scoret sitt første seriemål for sesongen da Kvik Halden ble slått. Kan han følge opp mot Fløya? (Foto: Steffensen)
 ??  ?? En godt under middels fornøyd Bjørn Terje Heggeli tok på seg all skyld for uhellet som førte til brutt løp sist helg. (Foto: Privat)
En godt under middels fornøyd Bjørn Terje Heggeli tok på seg all skyld for uhellet som førte til brutt løp sist helg. (Foto: Privat)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway