Altaposten

– Satsingen er veldig godt timet

Nystartet altabedrif­t kjører lyden under Alta Live.

- Av Reiulf Grønnevik reiulf@altaposten.no

Full Spiker AS heter et nytt firma som er startet av Øystein Esjeholm, Kristoffer Henriksen Leistad, Einar Leinonen og Odd Håvard Holtet. Bedriften skal drive innenfor bransjen som firspannet har holdet på med i mange år.

Travel oppstart

Selskapets daglige leder, Odd Håvard Holtet, sier den nyoppstart­a bedriften allerede har hatt en rekke oppdrag.

– Det har vaert en veldig travel sommer siden oppstart, sier Holtet fornøyd.

– Hva driver full spiker med?

– Firmaet er en videreføri­ng av et enkeltmann­sforetak som Øystein Esjeholm har drevet. Det betyr at vi driver med utleie av lyd- og lysanlegg, og vi kan kjøre lyd og lys på konserter, samt events som foredrag eller konferanse­r som er små eller mellomstor­e. I sommer har vi hatt masse å gjøre. Blant annet har vi jobbet med Offroad Finnmark som var en ganske stor jobb for oss. I tillegg har vi vaert leid inn til bryllup og hatt speaker under altaturner­inga. Det har faktisk vaert en god start.

– Rett tid

Selv om koronaen fremdeles stikker kjepper i samfunnshj­ulene, er Holtet trygg på at de har satset rett.

– Vi satser nå, som er i utgangen av koronatide­n og vi mener satsingen er veldig godt timet. Det er nå samfunnet begynner å åpne opp og at ting begynner å skje. Og derfor er det viktig å vaere klar når det braker løs for fullt, mener Holtet. – Skal dere ha noen ansatte?

– Vi er fire eiere og vi gjør det meste selv. Vi vil også, ved behov, bruke frilansere.

– Har dere gjort store investerin­ger?

– Øystein har over år opparbeide­t seg mye utstyr, og disse har bedriften kjøpt inn. Men, vi har også gjort noen små nyinvester­inger.

Første festivaljo­bb

Til helgen braker Alta Live løs og her er også Full Spiker på plass.

– Vi har ikke en så stor rigg at vi kan kjøre lyd og lys på den store scenen, men vi har fått oppdraget med å dekke den lille scenen, og det gleder vi oss til, for dette er vår første Alta Live-jobb, smiler Holtet som denne uken har brukt tiden med å rigge utstyr på festivalom­rådet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway