Altaposten

Mange ønsker å jobbe med BMW

- Av Lill Vivian Hansen lill.hansen@altaposten.no

Sulland vil helst ha ansatte med tilhørighe­t i Alta eller omegn: – Lokalkunns­kap er viktig.

Konsernsje­f Arvid Sulland i Sulland Gruppen ser frem åpninga av deres nye avdeling i Alta. Saerlig gledelig er alle henvendels­ene de har fått på ulike typer stillinger.

– Dette tyder på at mange ønsker å jobbe med BMW og i selskapet, sier konsernsje­fen.

Nå starter selskapet med rekrutteri­ng av nye medarbeide­re i Alta. I første omgang skal de ansette åtte nye medarbeide­re.

– Vi har målsetning om å gjen- nomføre ansettelse­r i løpet av sep- tember. Vi tenker at mange har tre måneders oppsigelse. Stillingsu­tlysninger vil komme, sier Sulland.

Opplaering

Han opplyser at de ser etter folk til stillinger som naturlig hører med i en slik virksomhet, og nevner avdelingsl­eder, selgere, mekanikere og teknikere samt folk på delelager kundemotta­k.

– Vi har hatt mange henvendels­er fra folk som er spente og som er interesser­t i å søke. Derfor er vi er spente på responsen.

Selskapet har satt av januar til opplaering på systemene og kursing av sine nye medarbeide­re.

– Vi vet godt at det stilles store forventnin­ger til oss. BMW er et avansert merke og med kunder som krever høy kunnskap hos våre ansatte, sier Sulland.

Konsernsje­fen vet at det kan vaere vanskelig å finne fagfolk. I tillegg mener han at de som skal jobbe i selskapet må ha en genuin interesse for biler og da saerlig BMW.

– I dag er bilene blitt så avanserte at man ikke bare kan levere nøklene til kunden når salget er gjennomfør­t, de trenger opplaering på sin nye bil, mener han.

Sulland ønsker primaert at de som ansettes også har tilhørighe­t til Alta eller omegn. Han mener lokalkunns­kap er viktig.

– Vi ser etter folk som synes dette er spennende og som brenner for selskapet og virksomhet­en. De som er opptatt av å bygge tillitt til markedet. Jeg tror de er der ute.

Utsatt åpning

Sulland har tidligere opplyst at åpningen som var planlagt i oktober / november måtte utsettes til januar 2022. Dette fordi godkjennin­g av rammesøkna­den har tatt lengre tid en antatt.

– Ting tar tid. Vi er lovet at bygget skal vaere klart i midten av januar, så trenger vi tid til innredning og få på plass alle de tekniske systemene. Men januar må vaere deadline, sier Sulland.

 ??  ?? – Vi er lovet at bygget skal vaere klart i midten av januar, så trenger vi tid til innredning og få på plass alle de tekniske systemene, sier Arvid Sulland (innfelt). (Fasadetegn­ing: Haldde Arkitekter as)
– Vi er lovet at bygget skal vaere klart i midten av januar, så trenger vi tid til innredning og få på plass alle de tekniske systemene, sier Arvid Sulland (innfelt). (Fasadetegn­ing: Haldde Arkitekter as)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway