Altaposten

Politi-ansatte fikk koronabot

-

To politiansa­tte i Hammerfest har fått forelegg på 10.000 kroner hver for brudd på koronafors­kriften. De vil ikke vedta boten, og saken går dermed til retten.

Mer enn ti ansatte i politiet skal ha vaert samlet på et utested i byen i mai i år. Etter påtalemynd­ighetens vurdering var det kun to som brøt koronafors­kriften, ifølge NRK. Overtredel­sen handlet om hvor mange personer man på det tidspunkte­t kunne invitere på et arrangemen­t. Kommunen fulgte de nasjonale reglene som tilsa at man ikke kunne samles mer enn ti personer i et privat arrangemen­t utenfor sitt eget hjem. Advokaten til de to politiansa­tte, Lars Morten Bjørkholt, sier de handlet i god tro om at de fulgte gjeldende regelverk. (NTB)

 ??  ?? Under Frp-leder Sylvi Listhaug sitt besøk i Alta onsdagen røpte hun og partiets 1. kandidat i Finnmark, Bengt Rune Strifeldt, at de tror det kan bli en vanskelig oppgave for Irene Ojala om hun kommer inn på Stortinget, uten partikamer­ater i ryggen. (Foto: Freddy Ludvik Larsen)
Under Frp-leder Sylvi Listhaug sitt besøk i Alta onsdagen røpte hun og partiets 1. kandidat i Finnmark, Bengt Rune Strifeldt, at de tror det kan bli en vanskelig oppgave for Irene Ojala om hun kommer inn på Stortinget, uten partikamer­ater i ryggen. (Foto: Freddy Ludvik Larsen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway