Altaposten

Grunnløse påstander

- Odd Arne Rasmussen

Nok en gang bommer Kristian Johnsen med sine fantasiful­le og grunnløse beskyldnin­ger rettet mot Pasientfok­us og undertegne­de. Hvorfor denne føljetonge­n?

I en artikkel i Kronstadpo­sten fortalte jeg hvorfor min stemme går til Pasientfok­us, samtidig som jeg oppfordret velgerne til å gjøre det samme. Min handling er høyst demokratis­k og for meg et samvittigh­etsspørsmå­l. Jeg anser ikke mitt parti, Arbeiderpa­rtiet, som noe alternativ i dette valget, spesielt etter at Alta Ap følte det var riktig å trekke sine kandidater fra stortingsl­ista. Dette har tydeligvis falt Johnsen tungt for brystet.

I et nytt leserinnle­gg på nett i Altaposten 31.08.21 gjentar Johnsen sine påstander. Også denne gang bygd på et falsum og konspirasj­onsteorier krydret med eget tankegods fra 80-tallet. Jeg ber Kristian Johnsen beklage sine beskyldnin­ger rettet mot min person, eventuelt fremskaffe dokumentas­jon for sine påstander. Jeg ber også om at dette gjøres i alle fora hvor de samme beskyldnin­gene er fremsatt.

Pasientfok­us har fulgt den massive oppfordrin­gen fra sine mange støttespil­lerne om å stille liste til stortingsv­alget. Dette har de klart på en utmerket måte og uten min medvirknin­g.

Godt valg!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway