Altaposten

– Vi holder eliteserie­nivå i en omgang

Onsdag kveld tok 2. divisjonsl­aget Alta imot eliteserie­laget Fjellhamme­r i cupen. Det ble en etterlengt­et retur for både spillere og hjemmepubl­ikum i Alta-hallen.

- Av Espen Tangstad espen.tangstad@altaposten.no

Målvakt Ulrik Liseth sto en glimrende kamp hvor han måtte forsvare eget nett mot knallharde skudd servert av eliteserie­spillere. Liseth har spilt håndball siden han var fire år og har aldri hatt så lang pause fra håndballen som han har hatt under koronapaus­en. Dermed syntes han der var helt ubeskrivel­ig å endelig vaere tilbake på banen.

– Det var ekstremt deilig å spille kamp igjen. Vi sa før kampen at det er ekstremt deilig å komme i gang, og personlig så merket jeg at det var lenge siden ettersom jeg var litt rusten, sier Liseth.

– Jeg syntes også det var veldig deilig å spille foran publikum igjen, jeg hadde egentlig bare tenkt på kampen, men det er noe spesielt med aulaen og stemningen. Det å se rundt og høre fansen var helt spesielt, sier Liseth.

Ros

Liseth var full av lovord om lagkamerat­ene sine, og har mye positivt og ta med seg fra egne prestasjon­er mellom stengene.

– Vi spiller en kamp hvor vi holder eliteserie-nivå i en omgang. Vi er stolte av det vi leverte. Herfra kan det bare gå en vei, sier Liseth.

– Personlig tar jeg med meg mye positivt fra kampen. Jeg treffer og bommer i perioder, men totalt sett er det mye positivt å ta med seg videre.

Spennende takter

Alta-trener Rune Skaufel likte også det han så i den første omgangen av laget sitt. Han syntes i likhet med Liseth at det var spesielt å spille få spille hjemmekamp foran et ekstremt påskrudd hjemmepubl­ikum som han mente hadde gledet seg til dette minst like mye som laget sitt.

– Jeg synes vi spiller en veldig god førsteomga­ng, hvor vi viser at vi fortsatt er med til pause. Det var først og fremst utrolig godt å komme i gang igjen og ikke minst spille foran publikum. Jeg tror de hadde gledet seg like mye til dette som det vi gjorde, smiler Skaufel.

 ?? (Foto: Espen Tangstad). ?? Ulrik Liseth stod veldig godt i mål hvor han hadde flere viktige redninger som holdt Alta med i kampen inn til pause.
(Foto: Espen Tangstad). Ulrik Liseth stod veldig godt i mål hvor han hadde flere viktige redninger som holdt Alta med i kampen inn til pause.
 ?? (Foto: Espen Tangstad) ?? Alta kunne juble for gode prestasjon­er og hadde stor glede av å endelig kunne spille kamp foran høylytte supportere.
(Foto: Espen Tangstad) Alta kunne juble for gode prestasjon­er og hadde stor glede av å endelig kunne spille kamp foran høylytte supportere.
 ?? (Foto: Espen Tangstad) ?? Rune Skaufel levde igjennom kampen med tydelig kroppssprå­k og var veldig fornøyd med Alta sin supporterg­jeng.
(Foto: Espen Tangstad) Rune Skaufel levde igjennom kampen med tydelig kroppssprå­k og var veldig fornøyd med Alta sin supporterg­jeng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway