Altaposten

Sparker i gang nye jamkvelder

-

City scene ønsker på samle musikermil­jøet til ukentlige jam-sessions.

Han tror dette er første gang City scene tilbyr dette tilbudet.

– Jeg vet ikke, rent historisk om det har vaert jam på City scene, men jeg tror ikke det. Det var som mange vet, jam på Barila hver torsdag, og denne er lagt ned. Vi ønsker derfor å fortsette med dette, som alltid er et spennende skue ettersom man aldri vet hva som kommer til å skje og foregå på scenen. Jammen på Barila har alltid vaert en snakkis siden jeg flytta til Alta og jeg vet at musikkmilj­øet savner å få spille sammen.

For studenter og fastboende

Det jammende bandet består av Marie Ringsaker (vox), Jørgen Vik Gullichsen (gitar), Maria Hafell (keys), Joey Biehn (bass) og Magnus Tornensis på trommer. Voie Juliebø oppfordrer alle som ønsker å spille eller synge, å ta turen innom på fredagens kick off.

– Alle kan vaere med på dette. Husbandet vil backe opp alle som ønsker å vaere med på scenen. Det kule med jam er at bandbesetn­ingen hele tiden vil endres utover kvelden, og det betyr alltid spennende overraskel­ser med mer.

– Skal dette vaere en ukentlig greie? – Foreløpig vil vi se det an. Vi har ikke landet på noen spesielle dager, men første målsetting er å ha dette annen hver, eller hver tredje uke. Drømmen er dog å ha en fast dag i uka. Dette er noe vi skal planlegge med husbandet framover.

– Hvem er husbandet?

– Det er en god blanding av studenter og altavaerin­ger. Magnus Tornensis vil holde dette sammen og utover vil bandet helt sikkert, noen ganger, forandre konstellas­jon. Det jeg vet er at husbandet er en veldig flott og trivelig gjeng. Vi håper at jammen vil samle musikkmilj­øet, som vil bli en uformell og artig happening for både studenter og altavaerin­ger.

 ??  ?? (F.v) Øyvind Ingerøyen, Rune Martinsen-løkken, Anders Tyborgnes, Ingunn Bye og Martin Jensen i Kveitekame­ratene underholdt. Bandet har to medlemmer til som ikke er avbildet, Vebjørn Olsen og Natalia Balazs. Viktor og Laila Johansen var en av de første på rød løper inn til Støa.
(F.v) Øyvind Ingerøyen, Rune Martinsen-løkken, Anders Tyborgnes, Ingunn Bye og Martin Jensen i Kveitekame­ratene underholdt. Bandet har to medlemmer til som ikke er avbildet, Vebjørn Olsen og Natalia Balazs. Viktor og Laila Johansen var en av de første på rød løper inn til Støa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway