Altaposten

Moderniser­er årets konkurrans­e

-

I år skal du registrere kjøpet dit gjennom en Qr-kode.

Nytt for årets Høstjakt er at du må registrere alle kjøpene dine gjennom en Qr-kode med mobiltelef­onen, for å vaere med i jakten på 60.000 kroner som premiepott­en består av.

Fremgangsm­åten er godt beskrevet

Der man tidligere fikk en Høstjaktbo­ng for hver 100-lapp man handlet for, skal man altså nå registrere kjøpet gjennom mobiltelef­onen.

Qr-koden finner man i hver butikk som deltar. Denne scannes før man registrere­r navn, telefonnum­mer, butikk og nøyaktig beløp du har handlet for. Så fotografer­er du kvittering­en og laster denne opp.

Fremgangsm­åten er godt når du «skyter» Qr-koden.

Samme som før, men bare mye enklere, vil det automatisk generere så mange lodd som kvittering­en er verdt. Dette betyr at har du handlet for 750 kroner vil det generere 7 lodd, altså ett lodd for hver hele hundrelapp.

Maksantall

beskrevet

Som før er også maksantall­et på 100 lodd. Så om du gjør en storhandel på 15.000 kroner for du likevel lodd for maksimalt 10.000 kroner. Men det skal gi mer enn nok sjanser til å stikke av med hovedpremi­en.

 ??  ??
 ??  ?? Qr-koder fra butikkene, kombinert med bilder av kvittering­er fra «Høstjakt-butikker», er det du trenger for å delta.
Qr-koder fra butikkene, kombinert med bilder av kvittering­er fra «Høstjakt-butikker», er det du trenger for å delta.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway