Altaposten

Sparer ikke på skryten

– Vi kommer tilbake til Sandland Brygge – det er helt sikkert.

- Av Lill Vivian Hansen lill@altaposten.no

Gjestene på Sandland Brygge sparer ikke på godordene og anbefaling­ene når de skriver om sitt besøk på Tripadviso­r, til stor glede for «væreierne» Steinar og Stina Halvorsen på Sandland.

Wilfried B. fra Østerrike gir tommelen opp og fastslår at Sandland Brygge har alt du kan forvente fra en fiskedesti­nasjon. Det er perfekt. De elsket overnattin­gsstedene, båtene og fiskefasil­itetene, men det desidert beste var vertene Stina og Steinar.

– Vi kommer tilbake til Sandland Brygge – det er helt sikkert.

Vitamininn­sprøytning

Steinar Halvorsen forklarer at de ikke har vært på Tripadviso­r før i fjor. De får jo også daglige tilbakemel­dinger fra gjestene, men setter stor pris på at folk setter seg ned og tar seg tid til å skrive tilbakemel­dinger.

– Det er en veldig stor motivasjon for oss som går i dette hver dag. Da får man lyst til å finne ting vi kan gjøre bedre, for å kunne yte enda bedre service. Når vi ser disse meldingene er det en god vitamininn­sprøytning for oss, medgir Halvorsen.

– Så bekrefter det jo også de tilbakemel­dingene vi får når gjestene er på Sandland, sier han.

Så langt kan Sandland brygge nyte full score.

– Jeg måtte legge dette ut, jeg er litt stolt, innrømmer Halvorsen.

– «All time high»

Årets vinterseso­ng er over for fiskebedri­ften på Sandland, og Halvorsen oppsummere­r sesongen som «all time high». - Vi har hatt et vinterfisk­e som har vært fullbooket hele sesongen, og nå er også «All inclusive skreifishi­ng» til neste sesong fullbooket. Dette er tre uker med skreifiske der alt er inkludert, forklarer Halvorsen.

I år har de også hatt mange seilbåter innom havna, mange har nemlig oppdaget at Sandland brygge er en fin mellomstas­jon på turen mellom Tromsø og Alta.

– Vi har aldri hatt så mange skituriste­r innom havna som i vinter. Vi har solgt mange badstuer i vinter. Mange har signaliser­t at de kommer tilbake neste år, sier han.

– Kul på taket

Men nå er det sommerseso­ngen som gjelder. Og skal vi tro Halvorsen vil det være «kul på taket» fram til oktober. Vertskapet må derfor henge i selene.

– De aller fleste er fisketuris­ter. Vi leier også ut hotellromm­ene og lodgen til gjester som for eksempel går toppturer.

Han er også glad for at flere «lokale» gjester finner veien til Sandland Brygge, som selv på en dag med regn- og skittvær er en perle, som en av gjestene uttrykte det.

– Vi har blitt litt mer kjent i nærområdet, og får lokale gjester, både fra Hammerfest og Alta, forklarer Halvorsen.

Han forklarer at de har en gjestebryg­ge for sommerturi­ster med tilgang på fasilitete­r som strøm, vann, vaskemaski­n og toalett. De har normalt ikke matserveri­ng, men man kan bestille «Smaken av nord», og da serveres det normalt hval, rein eller fisk.

Fremover vil de også vurdere om de skal utvide tilbudet, slik at de kan ta imot bedrifter som ønsker kurs og konferanse.

 ?? ?? Vertskapet på Sandland Brygge Steinar og Stina Halvorsen står foran en travel sommerseso­ng. Da er det godt med masse skryt på Tripadvise­r. (Foto: Sandland brygge)
Vertskapet på Sandland Brygge Steinar og Stina Halvorsen står foran en travel sommerseso­ng. Da er det godt med masse skryt på Tripadvise­r. (Foto: Sandland brygge)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway